Szakértő: Oroszország a sorozatos légtérsértésekkel fel akarja idegesíteni a Nyugatot!

2023. augusztus 14. 21:26

A bombázók több európai ország légterébe is kis híján behatoltak.

2023. augusztus 14. 21:26

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a brit királyi légierő vadászgépei két orosz bombázót fogtak el hétfőn reggel Skócia partjaitól nem messze. A nap folyamán korábban pedig a holland légtérbe tartó gépeket tartóztatott fel a dán légierő. Az oroszok azt nyilatkozták, hogy stratégiai bombázó gépeik rutinrepüléseket hajtottak végre nemzetközi vizek felett az Északi-sarkvidéken.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy katonai elemző viszont azt állítja, Oroszország ezekkel a manőverekkel fel akarja idegesíteni a Nyugatot, és azt kívánja kommunikálni, hogy a háború már teljesen elszabadult.

Szerinte azt remélik, hogy ez eltántorítja a nyugati országokat Ukrajna további támogatásától

 – írja a Sky News.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AFP

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 15. 13:23
Kis híjan.....akkor nem is ....mi itt a gond?....
B_kanya
2023. augusztus 15. 13:13
Kovács Ubul 2023. augusztus 14. 23:21 "Picit segítek: ha a Kremlben azt képzelik, hogy a rémisztgetésen alapuló hibrid hadviselésük valamiféle eredményre vezet, akkor súlyosan tévednek - annyira félnek tőlük, ahogy a robbanómellényes terrorköcsögtől szokás." Hadd segítsek én is: A ruszkik NEM felejtették el, hogy náci terroristák egy éve robbantották fel Daria Dugina írót és újságírót. És azt sem ,hogy anno Putyin azt mondta: a terroristákat ott öljük meg, ahol érjük. Ha a kerti budban, akkor ott halnak meg.
dupree
2023. augusztus 15. 10:25
ott kezdődik a probléma hogy mifaszt keres a NATO -USA Ukrajnában és a Fekete-tengeren
B_kanya
2023. augusztus 15. 09:20
salamonhiihii-2 2023. augusztus 15. 06:56 Le kell lőni az amcsi drónokat a picsába :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!