Ismét a levegővel fogott kezet Joe Biden (videó)

2022. április 24. 07:12

Ezúttal egy egész csapat láthatatlan embert köszöntött az USA elnöke.

2022. április 24. 07:12
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt az elmúlt napokban, nem először fordult elő, hogy az Egyesült Államok első embere egy-egy rendezvényen, a kamerák kereszttüzében furcsán viselkedett. 

Több beszédének végén is határozottan oldalra fordult, kezet nyújtott, de, ahogy az a felvételeken is látszik, a színpad azon részén nem állt mellette senki. Ezután pedig az esetek többségében zavarodottan körbenézett, majd elsétált a helyszínről.

Az elmúlt napokban ugyanez történt egy amerikai családokkal foglalkozó találkozón is. Az esetről készült felvételt Deák Dániel elemző osztotta meg közösségi oldalán.

Az elemző a történteket csak annyival kommentálta:

2024-ben újra elindulna az elnöki tisztségért

Mint ismert, nemrégiben az a hír járta be a sajtót, hogy a Fehér Ház egykori orvosa szerint Biden szellemileg képtelen az orosz válság kezelésére.

Ennek ellenére több orgánum is úgy tudja, az elnök biztos magában, és 2024-ben újrázást tervez a választáson.

Biden újabb „bizarr” kézfogásáról alább tekintheti meg a videót:

Nyitóképen Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke. Fotó: MANDEL NGAN / AFP

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakOlvas
2022. április 25. 18:15
A tömegdemokrácia kiváló példája - a rozzant kertkapura szavazó polgár és az ő elvárásai - a rozzant kertkaputól. Fingjál Joe, elég az a népeknek, kik rád szavaztak!
Trombitás Keresztély
2022. április 25. 01:29
Ez van, mikor százéves múmiák meg idegrángásos koleszterinbomba despoták tudnak csak vezetői szerepbe kerülni. Több Macron-ra, Golob-ra, Trudeau-ra, Sanchez-re lenne szükség!
dglaj
2022. április 24. 16:00
Nagyon is világos ez az egész kézfogósdi: A nemlátható háttérhatalom 3 embere állt Bide mögött, velük fogott kezet... Ő látja őket, mert mindennap tárgyal velük... Mi azért nem látjuk, mert ez egy "fedett" akció...
Gyuri05
2022. április 24. 15:23
És kinek, hogy tetszik Biden náci karlendítése?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!