Tízezer migráns pár nap alatt – Róma bekeményít

2017. június 29. 15:54

Vasárnap óta több mint tízezren érkeztek érkezett Olaszországba, ezért a kormány szigorítani kívánja a belépés feltételeit. A migránsokat szállító, nem olasz felségjelű hajók előtt le is zárhatják a kikötőket.

2017. június 29. 15:54

Az olasz kormány szigorú lépésekre szánta el magát: a néhány nap alatt érkező több mint tízezer menedékkérő miatt a tengeri határok lezárását tervezik. A határzár a külföldi felségjelű, migránsokat szállító kereskedelmi hajókra is vonatkozna, sőt kiterjesztenék az EU határvédelmi egységeire is, amennyiben azok menekülteket vesznek fel.

Az Echo Tv összeállításában Angelo Guliotta orvos is beszámol a migránshelyzet fokozódásáról. Úgy fogalmazott, nem lát rá esélyt, hogy a menekülthullám a közeljövőben véget érne, ez pedig Olaszország befogadó kapacitásának végét jelentheti.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stonecircle
2017. június 30. 20:30
Oriana Fallaci évekkel ezelőtt megirta, előre látta mindezt!
Rockpapa
2017. június 29. 23:00
Hülye duma.Sokszor hallottuk már.Az Olasz haditengerészet nem a határokat védi,hanem a migránsokat hordja rá Európára.
néhai Ch.Pilot
2017. június 29. 21:49
Tízezer migráns pár nap alatt. Nekem erről nem az jut eszembe, hogy Róma keményített be, hanem a migránsok és csempészeik, meg azok megbízói.
cutcopy
2017. június 29. 19:27
Még is mit gondoltak két éve, hogy szétosztják azt a százezer migránst Európában oszt megoldották és boldogan élnek tovább..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!