Lázár János Márki-Zay Péterről: Abban biztos vagyok, hogy egy nő fogja megverni 2024-ben

2022. május 15. 14:59

A leendő miniszter szerint Hódmezővásárhelyen „legalább öt olyan nő van, aki erre képes”.

2022. május 15. 14:59
null

Mint arról lapunk korábban beszámolt, Lázár János szerdán (vagyis még Orbán Viktor új kormányának tagjait illető bejelentése előtt) kocsmafórumot tartott Hódmezővásárhelyen.

Csányi Sándorról, Orbán Viktorról és „száműzetésről”

A HVG tudósítása szerint az eseményen Lázár János többek között arról is beszélt, hogy már több, mint 20 éve parlamenti képviselő. Mint a képviselő fogalmazott: „ez idő alatt sok minden változott, nemcsak a haja színe”. Az ezzel ellentétes híreket mintegy megcáfolva,

mert – mint fogalmazott – a mezőhegyesi ménesbirtok és tangazdaság kormánybiztosi munkáját és a ménesbirtokot finanszírozó Jövő Nemzedék Földje Alapítvány kuratóriumi tagságát is inspiráló feladatként élte meg.

Lázár János hozzátette: közben ráadásul Csányi Sándor OTP-vezérrel, agrár-nagyvállalkozóval is összebarátkozott, sőt, tanult is tőle. Mint a politikus fogalmazott:

Női kihívója lehet 2024-ben Márki-Zay Péternek

A HVG tudósítása szerint az eseményen a 2024-ben esedékes önkormányzati választás is szóba került. Márki-Zay Péter újraválasztásának esélyei kapcsán Lázár János úgy fogalmazott:

A tudósításból nem derül ki, a politikus kikre gondolhatott.

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

 

 

 

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2022. május 16. 08:15
Csányi kétkulacsos valódi mocskos jellemtelen bolsevik. Akármennyi pénze van mindig is proli marad a családjával együtt. Nem véletlenül rakta tele a bankját bukott bolsevikokkal és ávós fiúkkal. Egy brancs.
Pandaka pygmaea
2022. május 16. 05:36
Omg, ennek a diszlájk-fétises baromnak vajon mi lehet a fejében? :D
Házam Hazája
2022. május 15. 23:20
Egy nő fogja megverni, miközben egy férfi hátulról döngeti. Valami nagyon félrement 110 hüvelykujjal? Netán félreértették a kommentet?
néhai Ch.Pilot
2022. május 15. 21:52
"Lázár János Márki-Zay Péterről: Abban biztos vagyok, hogy egy nő fogja megverni 2024-ben" Kettő. A második a felesége lesz, mert vesztett egy nővel szemben. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!