Márki-Zay Jeszenszkynek hívta az ukrán elnököt

2022. március 30. 18:23

Jeszenszky vagy Zelenszkij? – Márki-Zay Péter többször is elvétette az ukrán elnök nevét székesfehérvári fórumán.

2022. március 30. 18:23
null

Márki-Zay Péter Székesfehérváron járt, hogy kampányoljon az ellenzék jelöltje, Márton Roland mellett. Beszédében többször is eltévesztette az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij nevét. A baloldali miniszterelnök jelölt, az elnökre Jeszenszky néven hivatkozott.

Nyitókép: Youtube

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. április 01. 16:07
TÁRGYALTAM DÉLELŐTT JESZENSZKY-VEL. JÓ FEJ..... . 'ASZONTA HIVATALOSSAN HO' ZELENSZKY ZSOLTNAK LÓFASZT A PICSÁJÁBA! SSSZÓSZERINT 'ESSZTET MONTA EZ AZ IZÉ' ZEJELENSZKY.....IZÉ WOLOGYIMIR ZSOLT..VAGY MIATÚRÓ--MAJD A PÉTERFFY JUDIT MEGMONGYA KI AZ AZ ÜRGE....
Hyazinth
2022. április 01. 12:58
Én már azt hittem, a vén Géza kecskével tárgyalt valamiről. Irigyelhetik MZP-t a drogosok, neki ugyanis nem kell pénzt költenie ahhoz, hogy totálisan elszálljon és szétcsússzon.
Jacques Foche
2022. március 31. 22:10
Az „OrbánViktor” sokkal jobban megy neki, mint ezek a hülye, kimondhatatlan külföldi nevek. Vagy csak régebb óta idomítják Orbán ellen, több ideje volt gyakorolni.
nempolitizálok
2022. március 31. 19:07
Ez annyira szervilis, hogy nem merte kimondani a Z betűt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!