Újabb exkluzív fotók láttak napvilágot Cseh Katalinék luxusesküvőjéről

2021. november 04. 13:44

A legfrissebb képeket a Bors hozta nyilvánosságra.

2021. november 04. 13:44
null

Újabb fotók kerültek elő Cseh Katalin és Berg Dániel nyári luxusesküvőjéről, ahol többek között exkluzív környezet és arany színben pompázó dekoráció várta a vendégeket.

Cseh Katalin: Töredéke volt annak, mint amit állítanak

A Momentum EP-képviselője közösségi oldalán reagált a luxusesküvőjét bemutató hírekre. Mint a politikus fogalmazott, szerinte „a propaganda ismét szemenszedett hazugságokat terjeszt”.

A politikus először sérelmezte, majd megköszönte, hogy a „propagandának köszönhetően” ilyen sokan osztozhatnak a boldogságukban. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Az alábbiakban közöljük a legfrissebb fotókat Cseh Katalin és Berg Dániel esküvőjéről. További fotókat az eseményről ide és ide kattintva tekinthet meg.

Fotó: borsonline.hu
Fotó: borsonline.hu

***

Fotó: borsonline.hu
Fotó: borsonline.hu

***

Fotó: borsonline.hu
Fotó: borsonline.hu

Összesen 300 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2021. november 07. 18:16
Ez cuki történet, akkor is ha maga az ördög írja le. Ismerek én is ara papagájt. Eszméletlenek.
Béna Géza
2021. november 06. 15:39
Üdv mindenkinek a katkának havi öt millió a gázsia plusz még a négy milliárd amiből jutott mindenre engem csak az zavar hogy ilyen kábszeres gennyek képviselik az országot mert gondolom láttátok amikor magukból kikelve viháncoltak a brükszeli parlamentben ,ahhoz hogy ilyen szép teljesítményeket tudjanak nyújtani ezek a sehonnai gennyek rendszeresen lövik magukat mert épeszű ember ilyen teljesítményre nem képes!!!!!!!!!!!
Sulammit
2021. november 05. 21:30
Megdöbbentő fotók: négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin ORIGO2021.11.05. 09:52 https://www.origo.hu/itthon/20211105-megdobbento-fotok-negykezlab-csuszott-maszott-az-eskubojen-a-momentumos-cseh-katalin.html
rókabácsi
2021. november 05. 10:44
rövid a kivágás a ruhádon! nem ér le a nunádig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!