Egy MSZP-s érdi bizottsági tag lelövetné Gulyás Gergelyt

2021. augusztus 25. 20:04

Az érdi önkormányzat jogi bizottságának egyik szocialista tagja kommentben fenyegetőzött Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra posztja alatt, de ez csak a jéghegy csúcsa.

2021. augusztus 25. 20:04
null
Nektek egy 9 mm oltást kellene beadni”

 – írta a hozzászólásában Érdi István, az érdi önkormányzat jogi bizottságának egyik szocialista tagja a Miniszterelnökséget vezető miniszter és a kormányszóvivő posztja alatt.

Forrás: Magyar Nemzet
Forrás: Magyar Nemzet

Ez a komment sajnos nem az első fenyegető hangvételű baloldali megnyilvánulás. A Magyar Nemzet összegyűjtötte a cikkében az elmúlt időszak legdurvább fenyegetőzéseit.

  • Bősz Anett például, a DK országgyűlési képviselője és Pest megyei jelöltje Aradszki András kormánypárti képviselőt fenyegette meg agyagba döngöléssel, mikor a képviselő úr a koronavírussal küzdött lélegeztetőgépre kötve.
  • Szarvas Koppány Bendegúz, volt DK-s, most Momentumos országgyűlési képviselő lámpavasra akasztással fenyegetőzött. Jelenleg egyébként büntetőeljárás zajlik ellene, hivatalos személy elleni erőszak bűntette vádjával.
  • Kroutil Gyula, a DK XVII. kerületi politikusa nyomdafestéket nem tűrő módon gyalázta a kormánypárti szavazókat. A Facebookon azt írta: „Száradjon le minden kéz, amelyik a Fideszre tette az X-et.” , „Olyanok, mint a filmeken a zombik, csak jönnek, jönnek, és kattog a gépfegyver, ezek meg csak jönnek…”, „Szeretném, ha a sz...r is megállna benned a félelemtől, hogy a fellázadt emberek téged is felszúrnak”
Nagyon remélem, hamar meg is döglesz és hidd el, boldogan fogjuk körbeállni sírodat, hogy lehugyozhassuk.”

Kroutil az elhunyt Riz Leventéről, a XVII. kerületi fideszes polgármesterről is hasonló stílusban nyilatkozott: „ha megbuknak, börtön vagy akasztófa lesz a vége számára. Egy más korban csak az lenne a kérdés, hogy főbe lövi vagy felakasztja-e magát”. Kroutilnak semmilyen érdem nem volt szent, amikor billentyűzetet ragadott. Wittner Mária ötvenhatos szabadságharcos a következőt írta: 

A Wittner k...rvát mikor viszik már el bilincsben.”

Úgy tűnik, hogy ilyen a baloldali mentalitás.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanv2
2021. augusztus 27. 17:50
Aljas disznók vagytok. Megerdemlitek kádár, rákosi sorsát.
Janesz
2021. augusztus 26. 21:37
Elég gyengék vagytok, próbáltatok esetleg dolgozni , amiért megválasztottak benneteket.
geyza1947
2021. augusztus 26. 18:35
Ami Gulyást illeti semmit sem veszítene a világ ha nem lenne orbán után !
masikhozzaszolo
2021. augusztus 26. 17:49
Itt elég erős fogalmazások vannak. És ezek szerint ilyet lehet. Ha lehet, akkor ugye általában emlegetve, lehet ilyesmit emlegetni. Lámpavas, nem lesz kegyelem, IFA platóra vele, hátravinni, felcsúti rögtönítélő, stb. Röviden lincselés. Én bővíteném: kilincselés. Megjelenni a villában, és vinni néhány forintot. Kérem szépen, itt van az egy forint, most ezért visszavesszük a nyomdát, a gyárat, az üzemet, nyaralót, az erőművet, a vállalatot, az üdülőt, a földet, visszaadjuk a felvásárolt kárpótlási jegyet, és el lehet innen menni. Akkor majd ezt is lehet? Simán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!