Egy-egy fideszes és KDNP-s képviselő is házi karanténba került

2020. augusztus 28. 12:21

Hende Csaba és Nacsa Lőrinc Hollik Istvánnal találkoztak, tesztjük negatív lett.

2020. augusztus 28. 12:21

A Fidesz és a KDNP két országgyűlési képviselője is találkozott a hétvégén Hollik István kommunikációs igazgatóval, akinél koronavírus-fertőzést mutatott ki a teszt, adott tájékoztatót a Fidesz-frakció. Hende Csaba frakcióvezető-helyettes, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, valamint Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője házi karanténba került, mindkettejük tesztje negatív lett.

A vírus továbbra is jelen van az országban, ezért a kormánypártok arra kérnek mindenkit, hogy legyen elővigyázatos, ezzel segítve a védekezést – zárul a párt közleménye.

(MTI-OS)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2020. augusztus 28. 13:44
Cecilia segíts! Tényleg, hol van Cecilia?
Senior
2020. augusztus 28. 13:34
Vasárnap lesz a környéken egy rendezvény amin (ja, a többin is) Hende minden évben asszonyostul megjelen potyázni. De hiányozni fog!
3M..
2020. augusztus 28. 13:34
Megdöbbentő, úgy fest hogy ez a lepra, csak a kormánypártiakat támadja. Remélem egyik pártnak sem embervesztesége. Szebb Jövőt!
Menhetten
2020. augusztus 28. 13:13
Dr. Solymár Károly Balázs és a minisztériumban dolgozó párja nyár elején törökországi nyaralásuk során elkapták a koronavírust. Ő nem a Zsófiapusztai kúria-partyn kapott el valamit, hanem a Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa nyaralása során, ahol 1 éjszaka 100 ezer forint körül van. Élni tudni kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!