Nyílt levél Orbán Viktornak

2017. február 20. 10:44

Az élet számos területein nagyon sok kritikát hallok, hogy helyi kiskirályok döntenek az emberek vállalkozásairól – sorsaikról az élet számos területén. Csak remélni tudom, hogy ezen észrevételek Önhöz is eljutottak!

2017. február 20. 10:44
Gój Motoros Egyesület

„Itt az idő, hogy a társadalom számos tagjaival megnyugtató módon és főleg tettekkel ne szavakkal bizonyítsanak előttük! Az élet számos területein nagyon sok kritikát hallok, hogy helyi kiskirályok döntenek az emberek vállalkozásairól  sorsaikról az élet számos területén. Csak remélni tudom, hogy ezen észrevételek Önhöz is eljutottak!

Ha nem cselekszenek érdemben minél hamarabb, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy 2018-ban úgy járunk, mint 2002-ben! Jelenleg nem látok Önöknél jobbat, de én csak ugyan egy vagyok a nyolcmillió választópolgár közül. De van kb. két és félmillió polgár, akik sohasem szavaztak! Marad öt és félmillió választópolgár, akiket érdekel az ország sorsa! Nem kellene tovább hergelni őket álláspontom szerint.

Miniszterelnök Úr! Kérem, fontolja meg soraimat, főleg a nemzetünk érdekében. Vagy megint jöhetnek az ígéretek baloldalról és azok megkajálásával megint ránk köszönhet a szoci éra. Én egy nyugodt, kiegyensúlyozott, élhető Magyarországon szeretnék továbbra is élni, aki sohasem fogja elhagyni a hazáját! Hiszen vallom, hogy szívet cserél, aki hazát cserél!

Az Ön szavaival élve komoly munka vár ránk!

Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

A sikeres eredményhez pedig bizony Önöknek is tenni kell!

Mi Gój Motorosok ebben partnerek leszünk, minden ellenszolgáltatás nélkül, választ nem várok, hanem tényszerű eredményeket szeretnénk látni!”

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imiblues
2017. március 20. 08:59
Az összes fanyalgóknak élén pedig "Finale-nek ajánlom a március 15.i videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=XPdRsN0yCvg
sagramor
2017. február 21. 10:59
Megmosolyogtató a levél naivitása. Azt hiszik, Orbán azért nem lép fel pl. Mészáros Lőrinc ellen, mert nem tud róla? :)
formaegy
2017. február 21. 08:44
"Csak remélni tudom, hogy ezen észrevételek Önhöz is eljutottak!" Mit is érünk vele ha eljutottak hozzá? Nézzük meg a "kedves" fideszes képviselők magatartását a parlamenti folyosón! A miniszterekről, államtitkárokról ne is beszéljünk. Mit várhatnánk a vidéki pöffeszkedő kiskirályoktól. Tetszik nem tetszik sajnos nagyon igazuk van a goj motorosoknak. Olyan magatartási szintre süllyedtek a fideszes pozíciót betöltők, hogy sok esetben az ember pofán vágná őket. Nem tudom elképzelni, hogy miért csinálják. Nehogy böjtje legyen ennek az arrogáns, nagyképű urizálok kiskirályoskodás viselkedésnek. A meglepetés nem nyíltan szokott jönni.
Hunyadi Mátyás
2017. február 21. 08:16
Rettenetes fogalmazás. Jobb lett volna nem kiállítani ezt a bizonyítványt saját magukról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!