Helikopterrel távozott a Vatikánból XVI. Benedek

2013. március 01. 09:27

Az olasz légierő helikoptere harangzúgás mellett szállította Castel Gandolfóba, a Vatikán nyári birtokára.

2013. március 01. 09:27

Josef Ratzinger a VIII. Kelemenről elnevezett teremben csütörtökön rövid beszédet tartott csütörtökön, amelyben ezt mondta: „A következő pápa itt van közöttetek, és én már most feltétlen tiszteletet és engedelmességet fogadok neki!”, majd egyenként köszönt el a bíborosoktól.

A pápa híveitől is elköszönt: százötvenezres tömeg várta a Szent Péter téren, hogy meghallgassa az egyházfő utolsó beszédét. Az audiencia végén dobszólóval és „Éljen a pápa!” kiáltásokkal köszöntötték XVI. Benedeket, aki az esemény után Twitteren közölte: szeretné, ha mindenki érezné a keresztény lét örömét.

Ezt követően az olasz légierő egyik helikoptere szállította a 85 éves XVI. Benedeket Castel Gandolfóba, a Vatikán nyári birtokára, mialatt folyamatosan zúgtak a harangok.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palánk
2013. március 08. 21:23
Hogyan kerülnek divathölgyek ehhez a hírhez???? Ez lesz az új vatikáni divat?
Gombóc XVI. Artúr
2013. március 08. 21:23
A pápa mindig katolikus vallású...
brabant89
2013. március 04. 16:51
"Miért van divatfotózásról nagy kép a hír mellett?" Azért, mert nem használsz reklámszűrőt. Nálam nincs semmilyen reklám az oldalon. :)
Fakutya őrnagy
2013. március 04. 16:51
Kóka is helikopterrel röpködött, mégse lett pápa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!