Fókusz

2022. február 15. 20:16

„Magyarország legkorruptabb kormányának vezetői, Gyurcsány és Bajnai – egy gombaszakértővel megerősítve. Ez volna hát a Magyarország kormányzására jelentkező nagy csapat. Ez a baloldal ajánlata Magyarország számára” – fogalmazott Orbán Viktor a Várkert Bazárban tartott múlt szombati évértékelő beszédében. A miniszterelnök beszélt arról is, hogy Brüsszel és Magyarország mást tekint Európa értékes hagyományának, mást gondol a nemzetek jövőjéről és most már a családról, sőt a társadalom bináris, nőre és férfira épülő szerkezetéről, így a gyermekeink jövőjéről is. Leszögezte: ezen a ponton nem fognak engedni, április 3-án a népszavazással fogják megvédeni őket. A választásról szólva hangsúlyozta, az ellenfelet ismerik, „Gyuri bácsi ejtőernyőseit lassan már nevükön szólítjuk”, és „a Brüsszelből érkező zsoldosokat sem először vetik be ellenünk”, de szerinte most nem velük kell törődniük, hanem a saját táborral. „Sohasem voltunk még olyan erősek, jól szervezettek és elszántak, mint most” – hívta fel a figyelmet.

2022. február 15. 20:16
null
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!