Fókusz

2023. július 20. 07:06

2023. július 20. 07:06
null

Lezajlott az idei Pride felvonulás a fővárosban szombaton: a résztvevők a Hősök teréről az Andrássy úton, majd a Teréz körúton masíroztak vissza a kiindulási ponthoz, ahol több beszéd is elhangzott. A korábbi évekhez hasonlóan számos baloldali politikus csatlakozott a programhoz; DK-s és MSZP-s, momentumos és párbeszédes képviselők is megjelentek a rendezvényen. Karácsony Gergely főpolgármester beszédében úgy fogalmazott: „ahogy a saját családtagjaimat szeretem, úgy szeretlek titeket is”, s hozzátette, hogy szerinte „ahol az lmbtq emberek nem szabadok, ott mások sem”.

Nyitókép: Mandiner / Mátrai Dávid

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 23. 02:43
A hetilapban is ez a vezető hír? Pedig állítólag titeket nem érdekel a mások szexualitása! 🤣🤣🤣
Egyszeriember
2023. július 20. 08:35
"ahogy a saját családtagjaimat szeretem, úgy szeretlek titeket is" ------------------------------------------ Tudja a családod, hogy csak érdekből és csak megjátszottan szereted őket? --------------------------------------------------------------------- "ahol az lmbtq emberek nem szabadok, ott mások sem" --------------------------------------- Lehet, hogy így van, de itt miben nem szabadok ezek az LMBTQXYZ+ emberek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!