Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Nincs több mellébeszélés, nincs több maszatolás! Igen, Karácsonyék és Donáthék is bevinnék az LMBTQ-ideológiát az iskolákba – most már papírjuk is van róla

2024. május 17. 14:03

Hogy is volt ez a „fideszes hazugsággal”? Mi is itt az „álprobléma” és az „üres riogatás”?

2024. május 17. 14:03
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Mandiner

(Nyitókép: Havran Zoltán/Magyar Nemzet)

Most aztán színt kell vallani! A Budapest Pride egyik szervezője, a Szivárvány Misszió Alapítvány ugyanis bejelentette, hogy csak és kizárólag azok a pártok vehetnek részt az utóbbi bő évtizedben kormányellenes tüntetésként is funkcionáló fesztiválon, amelyek

aláírnak egy vállaláscsomagot. Ez pedig számos olyan cselekvési tervet tartalmaz, amelynek még a létét is tagadták ez idáig a baloldalon.

A király azonban mostantól meztelen. Nincs mellébeszélés, nincs maszatolás!

Ha a baloldali politikusok a főváros utcáin akarják megmutatni, hogy mennyire nyitottak (és mindezt egy saját erőből elérhetetlen tömeg előtt szeretnék kifejezni), akkor őszintén meg kell ígérniük, hogy ha tehetnék, akkor rászabadítanák az LMBTQ-ideológiát a gyermekeinkre.

A Párbeszéd és a Momentum is támogatja az iskolai genderpropagandát

Mielőtt rátérnénk a „pikáns” részletekre, engedtessék meg, hogy lelőjük a poént! Eddig ugyanis csupán Fekete-Győr András nyilatkozott őszintén az ügyben,

a Budapest Pride által megfogalmazott kötelezettségvállalási szerződést viszont az elmúlt napokban hivatalosan is aláírta a Párbeszéd, a Momentum és a Kutyapárt is.

Talán az előbbi kettő az érdekesebb hír – annyiból mindenképpen, hogy érinti két parlamenti párt jövőbeni politikáját. S persze azért is, mert ha a Párbeszéd kötelezettséget vállal, az bizony kérdéseket vet fel a Demokratikus Koalíció és a szocialista párt számára is – lévén közös listával indulnak az európai parlamenti választáson.

 

Térjünk rá ezek után a megállapodás legérdekesebb részleteire!  

Karácsony Gergelyék és Donáth Annáék e szerint vállalják, hogy kezdeményezik a gyermekvédelmi törvény eltörlését.

Na jó, ezt idáig is tudtuk!

Aztán vállalják, hogy – amint alkalmuk lesz rá – törlik az Alaptörvény kilencedik módosítását. Tehát a Momentum és a Párbeszéd sem ért egyet azzal, hogy „Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi.”

Nos, talán ezt is sejtettük! Azt azért mégis érdemes hangsúlyozni, hogy

a Momentum és a Párbeszéd nem ért egyet azzal, hogy az anya nő, az apa pedig férfi.

Azt illetően viszont a Momentum, pontosabban Fekete-Győr Andráson kívül idáig minden baloldali szervezet tagadásban volt, hogy beengedné az iskolákba az LMBTQ-propagandát, ezzel együtt az úgynevezett érzékenyítő programokat és a drag queen műsorokat.

Igen, jól érti az olvasó!

A Momentum, a Párbeszéd és a Kutyapárt – a Pride szervezőinek kérésére –

olyan dolgot igért meg, ami a baloldal nagy része szerint nem is létezik, csak a Fidesz-propaganda találta ki.

Ó, hogy mennyiszer hallottuk azt, hogy a jobboldal ellenségképet gyárt és nem létező jelenségekkel rémisztgeti az egyébként információhiányban szenvedő, „agymosott” választópolgárokat!

Kiderült tehát, hogy a Momentum, a Párbeszéd és a Kutyapárt is beleegyezne abba, hogy az LMBTQ-szervezetek – a szülök megkérdezése nélkül – drag queen showt szervezzenek a kiskorú gyermekeinknek, iskolaidőben.

És mindezt a mai napig minden kívülről irányított ellenzéki politikus, minden külföldről támogatott kormányellenes sajtómunkás és végül az összes önjelölt balos influenszer letagadta. Sőt, nemhogy tagadta,

egyenesen a Fideszt vádolta hazugsággal a témában.

Most viszont „papírjuk van róla” – hogy egy klasszikust idézzünk.

Van okunk tehát aggódni.

A Soros-hálózat már régóta gyártja az iskolai érzékenyítő anyagokat

Sorosék megszámlálhatatlan olyan „szakmai” kiadványt publikáltak az elmúlt években, amelyek részletesen leírják, hogy miként lehet a különböző szexuális irányultságokról (ami a legenyhébb része a követeléseknek) és az eltérő szexuális identitásról (ez már húzósabb), illetve a nemváltás „hasznosságáról”, valamit az azonos nemű párok gyermekvállalásának jogosságáról (ezek pedig már kőkemény ideológiai kérdések)

kisgyermekeknek mesélni.

A Budapest Pride által kiadott megállapodástervezet a Háttér Társaság LMBTQI fiatalok iskolai befogadása című 2023-ben kelt kiadványához kapcsolódik. Ebben a „szakmai” anyagban pedig olyan, a szerzők szerint az „érzékenyítésben” hasznos szituációsgyakorlatokat találhatunk, amelyek részletgazdagon leírják a pedagógusoknak, hogy miként lehet rávezetni a gyermekeket arra, hogy a különböző szexuális identitás felvállalása jó dolog,

a nemváltás pedig egyenesen szuper.

A projekt – nem mellékesen – az Európai Bizottság Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek programja támogatásával valósult meg – olvasható a nyilvánosan elérhető anyagban. Azaz erre adott pénzt az unió…

Karácsonyék bevezetnék az „inkluzív oktatást”

Ó, hogy hányszor hallottuk, hogy „senki sem gondolja komolyan, hogy magyar iskolákban drag queen-ek fogják szórakoztatni a gyerekeket?” Meg azt, hogy „mindez csak a Fidesz gyűlöletpropagandája.” Most minden ilyen mondat a porba hullik és elenyészik.

Tehát az ellenzék körében van igény, szándék és akarat arra, hogy bevigyék a genderideológiát az iskolákba.

A Párbeszéd ezen felül bejelentette, hogy kezdeményezi az LMBTQ-inkluzív oktatás bevezetését – jelentsen ez bármit is! Annyit azért elárultak, hogy megtanítanák a gyermekeknek, hogy van, akinek két anyukája vagy két apukája van, hisz ezzel – legalábbis szerintük – „befogadó környezetet” lehet teremteni a suliban. 

Ezt is ajánljuk a témában

Aztán ide tartozik a nemváltás lehetőségének népszerűsítése, amit azért kell már a hátulgombolósnak is elmesélni, hogy később elég „nyitottak” legyenek a különböző szexuális irányultság mellett a több tucat szexuális identitás iránt is.

Legyenek tehát a magyar gyermekek is befogadók és nyitottak! Legyen minden magyar pulya toleráns! Ehhez pedig LMBTQ-inkluzív oktatásra van szükség… 

Ám mivel a Párbeszéd – Zöldek és a Demokratikus Koalíció egy listán indulnak az EP-választáson, illetve számos településen is több közös jelölttel mérettetik meg magukat a helyhatósági voksolásokon, így felmerül a kérdés, hogy vajon Gyurcsányék is támogatják-e Karácsonyék genderideológiájú tervezetét?

Nincs kifogás: ki kell menni a Pride felvonulásra!

A minta tehát rendelkezésre áll. Csak fel kell venni a cipőt meg a szivárványszínű kabátot és el kell látogatni a Pride felvonulásra, ott minden világossá válik. Kicsit bele lehet szippantani a szabadlevegőbe.

Hogy volt olyan év, mikor Orbán Viktort Hitlernek ábrázolták? Vagy olyan, mikor Jézust is transzneműként mutatták be?

Nohát, pont erre a tapasztalatra van szüksége gyermekünknek ahhoz, hogy kellően nyitott legyen!

Vagy hogy félmeztelenül, bódult állapotban imitálják a szexuális aktust? Oda se neki! Ettől lesz „felvilágosult” a kölykünk!

Minél előbb, annál jobb, hisz az otthoni légkör kevés ahhoz, hogy a klasszikus család sötét középkori korlátjait ledobhatja szabadságra vágyó lelkecskéjéről.

És hogy nemiszervekről készült „műalkotásokat” mutogatnak és csúnyán beszélnek? Még szép!

A művészi szabadság a legnemesebb értékek egyike, legyen hát művelt az a gyerek! És egyébként is: mindenki szokott káromkodni – jobb, ha ezt is a toleranciabajnokaitól tanulja meg a tökmag.

Aztán megérkezik a valóság. 

Felnő a palánta és rájön, hogy a biológiát nem lehet átverni, a normalitással nem lehet kötözködni. A hübrisz pedig szerencsétlenné tesz.  

A genderideológia, mint minden erőszakos, a természet és a közösség rendjét felforgató „izmus”, szép lassan elpusztít minden olyan értéket, amiért egykor érdemes volt élni, és persze ha kellett, akkor halni is. Mert minden korban voltak olyanok, akik a hazájukért, a hitükért, a családjukért és a gyermekekért is vállalták a mártíromságot, de ugyan

ki menne ma büszkén a bitófa alá az LMBTQ-jogokért?

Egy erős civilizációt nem lehet elpusztítani, addig marad fenn, míg belülről szét nem rohad. Míg a „test” nem válik erőtlenné, a „lélek” lanyhává, addig a határok is erősek maradnak. Míg van életerő, addig állnak a városok.

A felvilágosodás után azonban valami összetört, majd az európai kultúra kettészakadt. Megszületett az új hiedelem: az egyén mindenek felett.

Az individuum szabadsága előbbre való a természetes közösségeinknél, azaz fontosabb, mint a nemzet, a család vagy bármelyik hitbéli közösség. Létre kell hozni a liberális demokráciákat, az azt alkotó egyéneknek pedig egyre több jogot kell biztosítani – állítja az új „vallás”, a progresszió. Olyan együttélési forma kell, amiben mindent szabad, ami nincs tiltva. Sutba kell dobni a múltat, csak a jövő számít. Ezt a jövőt pedig az egész világon el kell adni. Leginkább a gyermekeknek.

Olyan, mintha szereplőként lépnénk be Madách Ember Tragédiájába. Hatodik szín, Róma, melyhez a szerző instrukciója ennyi: „alkony, később éj.” Itt tényleg mindent szabad: féktelen szexualitás, szobordöntögetés, a hagyományok kigúnyolása. Majd érkezik Péter Apostol és így figyelmeztet: 

„Te nyomorú faj! – gyáva nemzedék,
Míg a szerencse mosolyog feletted,
Mint napsugárban a légy, szemtelen,
Istent, erényt, gúnyolva taposó.
De hogyha a vész ajtódon kopog,
Ha Istennek hatalmas ujja érint,
Gyáván hunyász, rútúl kétségb'eső.
Nem érzed-é, hogy az ég büntetése
Nehezkedik rád Nézz csak, nézz körűl,
A város pusztúl, durva idegen nép
Tiporja el arany vetésidet,
Szétbomlik a rend, senki sem parancsol
S szót nem fogad. A rablás, gyilkolás
Emelt fővel jár a békés lakok közt,
Utána a halvány gond, rémület,
S égből földről se részvét, sem segély.
Nem bírod, úgy-e, kéjek mámorával
Elandalítni azt a szózatot,
Mely a kebelnek mélyét felveri,
S jobb cél felé hiába ösztönöz.
Kielégítést, úgyebár, nem érzesz,
Csak undort ébreszt szűdben a gyönyör,
S aggódva nézsz körűl, ajkad rebeg:
Hiába mind, a régi istenekben
Nincs már hited, kövekké dermedeztek.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 300 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­­k­­e­­l­d­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­e­x­i­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
vargad-0
2024. május 19. 15:24 Szerkesztve
undorító, ez a dokumentum egy köpedelem, csodálatos lenne tűbe dobni és elégetni. Ez a donáth anna egy hányinger, csak rá kell nézni egyszerűen szánalmas, hogy kinéz. 🤮🤮🤮
ptrfarkas43
2024. május 19. 12:16
Minél jobban erőltetik, annál biztosabb, hogy nem kér belőle a nép.
miserablo
2024. május 19. 09:11
Rendben. De tegyenek tanúbizonyságot a nemváltás hasznosságáról .Barabás farkát vegyék le és Szabó Rebekára varrjak fel. Barabás úgyis a seggébe kapja Rebeka meg szebb lenne férfinak mint nőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!