Durva titok derült ki Noárról, Hajdú Péter leleplezte a pénzéhes megmondóembert

2024. május 09. 10:08

Lehullt az álarc.

2024. május 09. 10:08
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: noÁr Facebook-oldala

„Molnár Áron, művésznevén Noár a baloldal egyik leghangosabb megmondómbere áprilisban a NoÁr mozgalom Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be, hogy a szervezet meghatározatlan időre felfüggeszti működését.

»Egy elképesztően sikeres, közösségépítésben, adománygyűjtésben és szervezetfejlődésben kimagaslóan jól működő mozgalom lettünk, de muszáj volt mérlegelni, átgondolni és levonni a tanulságokat a kudarcokból és sikerekből. A végső konklúzió az időszakos megállás lett.«

Elmorzsoltunk egy könnycseppet a bejelentés után, meggyászoltuk ezt a nagyszerű mozgalmat. De nem tudtuk zavartalanul a gyászt megélni, mert Molnár Áron ismét hallatott magáról. Nagy Ervinhez hasonlóan ő is sietett támogatásáról biztosítani a dollárbaloldal új figuráját, Magyar Pétert. Most pedig Hajdú Péternek ment neki. A baloldali politikai aktivistaként elhíresült színész, mivel megnyerte az RTL Sztárbox című műsorát indult volna egy nemzetközi bokszversenyen, ahol több ország celebjei mérik össze a tudásukat.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­g­a­­­z­­i n­­i­­­m­­f­­o­­m­­­á­­­n­­i­­­á­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
pintyoke-2
2024. május 09. 11:34 Szerkesztve
Most már biztos, hogy a Csépányi-cikkeket a Mesterséges Unintelligencia írja.
files32
2024. május 09. 10:39
Valakinek a valakije lehet ez a cigányCsépa, mert minden nap szemlézik a marhaságait.
hlaci83
2024. május 09. 10:29
Ez a cikk mi a fasz???? Nincs főszerkesztő ebben a kuplerájban???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!