Czeglédy Csaba: Büszkeséggel tölt el, hogy én vagyok az ördög ügyvédjének segédje!

2024. május 13. 19:32

„Minden titkot megőrzök!” – fogalmazott bejegyzésében a politikus.

2024. május 13. 19:32

Nyitókép: Facebook

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, bűnösnek mondták ki Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben. Czeglédyt bűnsegédként elkövetett, különleges személyes adattal való visszaélés vétségében találták bűnösnek, 

ezért 600 ezer forintos pénzbüntetést róttak ki rá. 

Társát ugyanakkor bizonyítottság hiányában felmentették a vádak alól. Az ügyészség Czeglédy esetében a tettesi minősítés megállapításért és a büntetés súlyosításért, míg társa esetében a bűnösség megállapításáért fellebbezett. A DK-s ügyvéd felmentésért jelentett be fellebbezést, míg társa jogi képviselője a tárgyaláson tudomásul vette az ítéletet.

Ezt is ajánljuk a témában


Az ítélet kihirdetése után az érintett a következőket írta Facebook-oldalán:

Továbbra sem tudjuk, ki az ördög ügyvédje. Az viszont büszkeséggel tölt el, hogy a bíróság szerint én a segédje vagyok.”

A DK-s politikus kifejtette: arra is büszke, hogyha  – ahogy a bíróság állítja – tényleg ő az ördög ügyvédjének segédje, akkor megőrizte annak inkognitóját. 

Minden titkot megőrzök!”

– fogalmazott, majd azt írta: a Veszprémi Járásbíróság szerint nem bizonyított, hogy a Borkaiékról szóló videóval ő rendelkezett, azokat nyilvánosságra hozta volna, ahogyan az sem, hogy a Borkais oldalt és a külföldi oldalakat ő hozta volna létre. „A bűnsegédi magatartást arra alapozta a bíróság, hogy két hirdetés feladásában segítettem.Bűncselekmény hiánya miatt fellebbezést jelentettünk be a teljes felmentésemért” – zárta bejegyzését Czeglédy Csaba.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Same
2024. május 14. 19:26
Kurva anyád! Moslék szar ember!
kissb56
2024. május 14. 19:16
Beteg barom ceglédi büszke arra, hogy egy többszörösen elítélt közönséges bűnöző. Ráadásul most is indítja a moslék Szombathelyen, igaz függetlennek hazudva.
KBA98
2024. május 14. 18:35
Egy szar alak egy még szarabb és aljasabb bírósággal, akik 5 éve alatt kiderítették, hogy 600 e ft-al kiváltható a mocskos a működésed!
Perczel Éva
2024. május 14. 05:58
Ha büszke, büszke...... most legalább tudhattuk, hogy nem fog fellebbezni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!