Átutalta a 30 millió forintját a telefonos csaló számlájára az átvert nő

2024. május 07. 11:11

A pénz megérkezése után a „szakember” felszívodott.

2024. május 07. 11:11
null

Nyitókép: Képernyőkép/Rendőrség

 

A veszprémi nő elhitte, hogy a bankszámlájáról illetéktelenek utalni akarnak.

Egy középkorú veszprémi nőt az egyik pénzintézet nevében hívta fel egy magát kiberbiztonsági szakembernek kiadó férfi azzal, hogy a bankszámláját megtámadták. A támadást időben észlelték, de csak úgy lehet megakadályozni, ha a bankban lévő pénzt a „szakember” által megadott öt számlára, majd az összeget egy biztonsági számlára utalják, ahonnan vissza fogja kapni – olvasható a police.hu-n. 

A sértett gyanakvás nélkül közel 30 millió forintot utalt át az ismeretlen által megadott öt számlaszámra, de a pénz megérkezése után a férfi természetesen elérhetetlenné vált, beígért hívását nem teljesítette. 

Ne feledje, a bankok soha nem kérik senkitől, semmilyen okból, hogy pénzt utaljon bármilyen számlára! Ne utaljon pénzt ismeretlen kérésére soha senkinek!” – figyelmeztet a rendőrség. 

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­g­­a­z­­­i n­­i­­m­­f­­o­­­m­­­á­n­­i­­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
5m007h 0p3ra70r
2024. május 16. 16:08
Tipikus MaPetShow rajongó. Imádja ha hülyének nézik. “Árad a tisza my love!” “A péniszem már 26 és napról napra növekszik!” 🤣🤣🤣🤣
Kovács Ubul
2024. május 07. 13:53
Tipikus fidesZ-szavazó.
Aerion
2024. május 07. 13:44
Ismétlés a tudás anyja! Csak mert a moslék annyira szereti! : D Aerion Aki ilyen hülyeséget képes elhinni, az meg is érdemli, hogy kirabolják. A lengyelek is megérdemlik ami velük történik, voltak hozzá elég hülyék, hogy lehetővé tegyék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!