Ügyészektől a rádióállomásokig: Soros megveszi Amerikát

2024. április 22. 10:30

Megdöbbentő részletességgel mutatta be az amerikai sajtó, hogy Soros György milyen módszerekkel terjeszti ki befolyását az Egyesült Államokban az élet minden területén úgy, hogy a milliárdos és pártfogoltjai között ne lehessen közvetlen kapcsolatot találni.

2024. április 22. 10:30
Soros György

Nyitókép: Fabrice COFFRINI/AFP

Jelentős befolyást gyakorol Soros György progresszív globalista milliárdos az Egyesült Államok politikájára, kiemelten a jelenlegi, választási évben – számolt be a Fox News. 

Sorosék befolyása kiterjed a politikára, a kultúrára és az igazságszolgáltatásra.

A milliárdos a hozzáférhető információk szerint csak az idei első negyedévben 60 millió dollárt, vagyis mintegy 21,5 milliárd forintot öntött a Demokrácia-alapba, amelyből mind a képviselőház, mind a szenátus demokrata köreiben érvényesítette befolyását. A Demokrácia-alap egy tucat baloldali csoportnak nyújtott, 8-8 millió dollárt, ebből a Planned Parenthoodnak és a Black-alapnak, 1,8 millió dollárt pedig a Bridge baloldali kutatócégnek.

A beszámolók szerint ebben nincs újdonság, Sorosnak 2019 óta 

a Soros-féle Demokrácia-alap a befolyásszerzésének egyik legfontosabb eszköze, amelynek célja, hogy elkerülje a közvetlen befolyásszerzés látszatát. 

A Liberty Nation összefoglalójában példaként említi Alvin Bragg manhattani körzeti ügyészt, aki Donald Trump republikánus elnökjelöltet támadja.

Soros, aki régóta támogatja a büntető igazságszolgáltatás reformját támogató demokrata körzeti ügyészjelölteket, közvetetten támogatta Bragg választási kampányát is. Jelentős adományozója volt egy liberális politikai akcióbizottságnak, a Color of Change-nek, amely több mint 500 ezer dollárt költött Bragg jelöltségének támogatására.

Soros szóvivője, Michael Vachon a CNN-nek elmondta:

2016 és 2022 között Soros György személyesen és a Demokrácia-alapon keresztül összesen mintegy 4 millió dollárral járult hozzá a Color of Change-hez, ebből 1 millió dollárral 2021 májusában.

Az összegek közül egyiket sem Alvin Bragg kampányára szánták. Soros György és Alvin Bragg soha nem találkoztak személyesen, nem beszéltek, nem volt kapcsolat kettejük között. A milliárdos támogatását tehát úgy élvezte Bragg, hogy közvetlen kapcsolat sosem volt kettejük között.

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­ö­g­ö­­s­­­ ­­l­á­­n­y­­o­­k­­ ­v­­á­­­r­n­­a­­­k­­­ ­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
nnjohn
2024. április 26. 06:04
Vagyis újabb bizonyítékát kaptuk arra, hogy Amerika egy Oligarchaállam, és semmi köze a demokráciához. Oligarchák irányítják már az I.VH óta.
KBA98
2024. április 22. 16:52
Miért nem fosztják meg a magyar állampolgárságától ezt a szemét múmiát és az egész Soros klánt?
Janika50
2024. április 22. 16:05
Nem kis büszkeséggel tölt el a tudat, hogy egy magyar milyen simán veri át, magyarul át...sza a fél világot élükön a világ csendőrével. Nem nyilvánitok véleményt az amcsi közállapotokrol, nem ismerem. Egyszer töltöttem ott 3 hónapot, zömmel Floridában. Elég volt belőlük. Feltünt az álltalános nemtörödömség és a megalománia. De ha az eszperantó korábbi szószólója ilyen könnyen föléjük kerekedik, szellemileg mindenképp, azért az sokat elárul az ottani szellemi nivórol. És miért sikerül neki? Valószinü azért, mert az átlag amcsi többé, kevésbé pont olyan mint Mr. Szorosz. Meg Alexandrája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!