„Orbán Viktor miniszterelnök úr beugrott egy kávéra” – Győrbe utazott a kormányfő

2024. április 23. 10:27

Dézsi Csaba vezette körbe a kormányfőt.

2024. április 23. 10:27
null

Nyitókép: Dr.Dézsi Csaba András Facebook-oldala

Dézsi Csaba, Győr fideszes polgármestere hét kihívóval kell megküzdjön a június 9-ei önkormányzati választásokon – írja az Index.  Ahogy a Mandiner megírta, a Fidesz is berúgta a kampányt, ez alól pedig természetesen Győr városa sem kivétel, ennek apropójából látogatott a városba Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor. Dézsi Csaba Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében azt írja, hogy a kormányfő „beugrott egy kávéra”, de ha már ott járt, akkor megmutatta neki a város nevezetességeit.

„Orbán Viktor miniszterelnök úr beugrott egy kávéra, s ha már itt járt, megmutattam a gyönyörű belvárosunkban felújításra váró Spartacus csónakházat, Vaskakas tavernát, a Schäffer házat és a Napóleon házat” – írta le a polgármester a posztban, amihez több képet is csatolt. Hozzátette, hogy mindketten azért dolgoznak, hogy „Magyarországon és Győrben is az emberek békében élhessenek”.

 

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­g­­ö­s­ ­­l­­á­n­y­­­o­­k­­­ ­v­á­­­r­­n­a­­­k­­­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. április 23. 17:40
Ekkora békevágy,még anno a kommunistáknál volt… 😂😂😂😂
Tommaso
2024. április 23. 17:33
FOSIK a FIDESZ, hogy elvesztheti a 6 almát. Ezért hoz le a rezsim lakájmédiája NAPONTA 20- 25, Magyart és a Magyarokat mocskoló, lejárató, rágalmazó cikket, s jelenik meg 1000 hasonló komment is, A felmérések szerint A csak nemrég alakult MAGYAR PÁRT már 4 EP-s mandátumnál tart. A FIDESZ-nek júliustól várhatóan kevesebb képviselője lesz.
KBA98
2024. április 23. 16:14
Jól tette!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!