Árat emel az RTL, az is kiderült, mi áll a háttérben

2024. április 24. 21:13

Zsebbe nyúlós lesz a legrangosabb európai kupasorozat mérkőzéseit élőben nézni.

2024. április 24. 21:13

Nyitókép: Marcio Machado/Getty Images

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a siófoki Digital-Media Hungary konferencián jelentette be, hogy hamarosan megdrágul a csatorna streaming szolgáltatása, az RTL+ – írja a media1.hu.

Vidus közölte, hogy 

az áremelés az UEFA Bajnokok Ligája 2024/2025-ös szezonjának kezdetéhez lesz ütemezve.

Az európai foci legrangosabb kupasorozatának közvetítési jogait három évre szerezte meg a kereskedelmi csatorna a köztévétől, ezen belül is az A típust, ami a legfontosabb jog. Az RTL úgy tervezi, a mérkőzések zömét a saját streaming platformján fogja közvetíteni, ami azt jelenti, hogy a legtöbb esetben a nézőnek fizetnie kell majd, ha a topfutball meccseit szeretné nézni. Lineáris tévén is lesznek közvetítések, de természetesen az RTL célja, hogy minél többen előfizessenek a szolgáltatásra. 

A drágulás mértékéről egyelőre nincs információ. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­ö­g­­­ö­­s­­ ­­­l­­á­­­n­y­­­o­­k­­­ ­­v­­­á­­r­­­n­­a­­­k­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Upuaut
2024. április 25. 10:25
Elvi okokból nem streamingelek. Unom már ezt a növekedő lenyúlást. Internet, kábeltévé, mobiltelefon meg most már ez is. Izgalmas sport a gyeplabda is.
files32
2024. április 25. 07:50
Aki nem tudja ingyen nézni az ne nézzen meccset.
cutcopy
2024. április 24. 23:07
Megvan az alternatívája a BL meccsek nézésének, a háztartások nagy része pedig rendelkezik internettel..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!