Je suis Judit

2024. március 28. 11:47

Veled vagyok, Judit.

2024. március 28. 11:47
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Vendégszerző

Isten látja lelkemet, nem akartam megszólalni Magyar Péter ügyében, szokás szerint már mindent elmondtak és mindennek az ellenkezőjét is. Tegnap este óta viszont mocorog bennem egy de.
Néztem Varga Juditot, a reménybéli asztalost, és rettenetesen dühös lettem. Még csak nem is Magyar Péterre, a lufihámozó piperkőcre. Ő Ken baba Barbie nélkül, macsósat játszik, miközben tudja, egész eddigi élete arról szól, hogy „nincs Ken Barbie nélkül”, Ken önmagában senki.

Magyar Péter önmagában senki. Ha a hübrisze nem teszi végleg nevetségessé, akkor kicsinálja majd az ellenzék királygyilkos nagymestere, Gyurcsány Ferenc. Sok önjelölt messiást feszíttetett már meg a felhergelt tömeggel, ehhez tényleg ért.

Viszont ahogyan Judit is többször említette, sokan élhetnek így. Elgondolkodtam, hogy ismerek-e ilyen családokat? Ismerek. Érzékelem-e, hogy baj van? Érzékelem. Szóvá teszem-e? Nem. Teszek-e bármit? Nem. Nem teszem szóvá, mert nem rám tartozik. Az ő magánéletük, felnőtt emberek, az ő felelősségük. Én sem szeretném, ha valaki életmódtanácsokkal bombázna a családi életünkre vonatkozóan, mert az meg az én felelősségem.

De, és akkor jöjjön a de: attól, hogy nem szólok bele mások életébe, még azt gondolom: férfi nem bánik így egy nővel, pláne nem a gyermekei anyjával. Ha csak a töredéke lenne igaz mindannak a töredéknek, amit Varga Judit elmondott (és én minden szavát elhittem: nem azért, mert egy oldalon állunk, hanem mert hiteles volt), már az elégséges lenne ahhoz, hogy ne akarjak Magyar Péterrel egy levegőt szívni.

És azért lettem dühös, mert előre látható, hogy majd a Révész „a pedofil is ember” Sándorok kimosdatják Magyar Pétert, ő lesz az az áldozat, akinek segítség kell. Jön mindenféle nőjogi, áldozatvédelmi szervezet, akik a jelenlegi „üvöltő hallgatásuk” (Varga Judit megfogalmazása) után a rendszert fogják hibáztatni, mert nem áldozatot akarnak védeni, hanem rendszert akarnak buktatni, és ez nem mindegy. Jönni fognak, mert el se mentek azok, akiknek annyi a mondandójuk, hogy O1G, és ezt ismét el is mondják.

Ömleni fog a szar, és az összes olyan házas- vagy élettárs, aki ilyen kapcsolatban él, elveszíti a maradék reményét is.

Ezért ebben a pillanatnyi csendben, amíg a kivégzőosztag újratölt, hadd írjam ki újbeszélül, hogy értsék a lájkemberek is: je suis Judit.

Veled vagyok, Judit.

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2024. március 29. 20:05
Miután Varga Juditot miniszterré kinevezték Magyar Péter nem csak a férje, de a kockázati tényezője is lett.
irmag2
2024. március 29. 19:44
Valamikor a kommunista erkölcsről virágoztak, most meg nem beszélünk a kommunista trágyáról. Pedig nagyon kell!
zsolti123
2024. március 29. 14:32
Van Magyar Péternek egy Erőss Monika nevű anyukája, aki még most is segíti. A családi erőszak fontos jelzés, de mi van mögötte? Ezek a személyiségtorzulásos emberek nem így születtek, hanem a környezetük alakította őket. M. Péterről az jut az eszembe, hogy van neki egy dr Erőss Monika nevű anyukája, aki még most is segíti – saját elmondása szerint is. M. Péter viselkedése arra utal, hogy anyukája azt modhatta neki Varga Judittal kapcsolatban, hogy Péterkém, te többre vagy hivatott, használd ki az alkalmat, Judit vállán magasra juthatsz. Hogyan lehet elkerülni az ilyen embereket? Emberismerettel, próbaidővel, családjuk megismerésével. Az ember jelleme, világnézete hosszú idő alatt alakul ki, gyemekkora különösen fontos ebben. Általánosabb tanulság: a jó, szerető család nagyon fontos, a ballibbantak ezért is vannak a családok ellen(LMBTQP…), ezen túl a nemzet ellen.
hivataltaszilo
2024. március 29. 08:40
Lépjünk túl azon, hogy mindaz, amit Varga menyecske átélt, nagyon kiábrándító. Ha egy nő szép, de buta vagy csúf, ám okos, akkor még valamennyire érthető, ha elviseli mindezt, ám ha szép is, okos is, akkor eléggé nehezen érhető. Van azonban ennél egy fontosabb kérdés, amit senki sem tett fel! Miért kellett Juditnak bármiféle módon és mértékben megszólalnia MP közéleti ámokfutását követően? Aki erre megleli a helyes választ, mindent tudni fog!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!