Novák Előd Jobbik-emléktalálkozót is szervez és szerinte jó volna, ha a párt eldöntené végre, hogy fiú-e vagy lány

2024. január 17. 07:56

A politikai prostitúció leggusztustalanabb perverzióit láttuk, amikor képesek voltak Gyurcsánnyal is összefeküdni – írta bejegyzésében.

2024. január 17. 07:56
Novák Előd

Jobbik-emléktalálkozót is szervezek a június 9-i, a párt számára végzetes választások után, hiszen bár még néhányan élősködnek a Jobbik utolsó parlamenti ciklusának állami támogatásán egyfajta hullarablóként, a gyászbeszédet elmondhatjuk – írta X-bejegyzésében Novák Előd a Mi Hazánk parlamenti képviselője. „De nem a nemzeti radikalizmust temetjük, pusztán az elvtelenséget, az árulást” – tette hozzá.

A politikus felelevenítette a hetekben megtartott MIÉP-emléktalálkozót, ahol egy asztalhoz ült a rendszerváltás utáni nemzeti radikalizmus eddigi három pártja, a MIÉP, a Jobbik és a Mi Hazánk alapító elnöke: Horváth Lajos, Kovács Dávid és Toroczkai László, akik mindhárman a MIÉP politikusai voltak.

Novák kitért a Jobbik alapítónyilatkozatára, melyben a párt elsődleges feladatának „a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítását” tűzte ki célul. 

„Ehhez képest a politikai prostitúció leggusztustalanabb perverzióit láttuk, amikor képesek voltak Gyurcsánnyal is összefeküdni a hatalom minden áron való megszerzése érdekében. Jó volna, ha a Jobbik eldöntené végre, hogy fiú-e, vagy lány, bár azt látjuk, hogy mindent és az ellenkezőjét is képesek képviselni” 

– fogalmazta meg sarkos véleményét a Mi Hazánk politikusa. Hozzátette: Egy színtelen, szagtalan, karakterét vesztő párttá váltak. Szerinte pont ilyen nem lesz soha a Mi Hazánk Mozgalom, hiszen ők pont azokból jöttek létre, akik ezzel a „köpönyegforgatással” szembeszálltak a Jobbikban. 

2016-ig én is alelnök voltam, s akkor végül a párt máig egyetlen vétózott alelnökjelöltje lettem, mert Vona Gábor az elvtelen néppártosodás, a minden áron való hatalomra kerülés kerékkötőjét látta bennem, s ebben igaza is volt…”

– emlékezett vissza Novák Előd.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos


Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
google-2
2024. március 07. 13:32
A jobbikosok eldöntötték, hogy transzok lesznek, de mindig Gyurcsányék mellett, mindegy, hogy mihazánkosok vagy jobbikosok.
Kanmacska
2024. január 17. 10:09
A MIHA- val meg az a baj, hogy nem lehet biztos abban az ember, hogy őszintén gondolják-e a régi jobbikos, sőt MIÉP-es értékek továbbvitelét, vagy csak elszipkázzák az ezeket komolyan gondoló szavazókat. Eddig inkább a kormányt támadják, még a jó intézkedéseket is, pedig a fő ellenfelük a ballib kellene, hogy legyen.
Kanmacska
2024. január 17. 10:00
A Jobbik most tolja, hogy mekkora konzervatív, közben egy nagy nulla. Gyöngyösi, szerintem, kimagaslóan undorító, megélhetési politikus.
véna
2024. január 17. 09:24
Sör, kávé, szotyi, ropi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!