Pressman megköszönte a magyar barlangászoknak, hogy megmentették egy amerikai életét Törökországban?

2023. szeptember 18. 17:47

Két szemétkedés között eddig még nem volt rá ideje.

2023. szeptember 18. 17:47
PRESSMAN, David
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

„Nem tudom, önök olvasták a 444-en vagy a 24-en, hogy Pressman megköszönte a magyar doktornőnek és a barlangászoknak, hogy megmentették egy amerikai életét Törökországban? Nem? Önök sem? Akkor csak az lehet, hogy két szemétkedés között eddig még nem volt rá ideje. De talán majd ma…”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csisztu Zsuzsa

Mandiner

Idézőjel

Üzenjük az USA-nak, hogy ez most nagyon komoly szintlépés. Lefelé.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. szeptember 19. 17:15
Pressmann úr majd megköszöni, hogy Gulyás Márton Partizán Friderikusz kérésére elállt a Fridi interjú közlésétől. Még talán azt is megérhetjük, hogy a köv. Pészachkor 3-asban együtt széder-vacsoráznak majd az USA követségen? De melyikük lesz a férfi?
faramuci
2023. szeptember 19. 12:36
Hát hogy is tehetné? Vagy a szája,vagy a keze van tele,még integetni sem tudna...........
blackorion93
2023. szeptember 19. 10:58
Csak aztán nehogy véletlen megköszönje, és akkor újra olyan okos leszel mint a háború előtti kijelentéseddel... Nem akarom védeni Pressmant, de attól még nem kéne gyerekesen viselkedni. Ha visszataszító embernek tartod a présembert, pont a jelleme és viselkedése miatt, nem gondolod , hogy picit skizoid számon kérni rajta? Vagy csak nettó uszítás?
voltospultos-2
2023. szeptember 19. 08:10
Majdmegmondom 2023. szeptember 18. 18:14 Ahogyan az EU vezetői, úgy az amerikai vezetők sem foglalkoznak a saját népükkel. Lehetett választani, a lebukott orosz kémért cserébe kit kérnek a jenkik? Egy amerikai ezredest, vagy egy drogos, leszbikus kosárlabdázót. Ugye nem kell ideírnom a megfejtést?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!