Wesley Sneijder keze elintézte: Magyarország-Skócia lett

2023. december 02. 20:11

Olyan szép világ a futball, megint hazatalálunk.

2023. december 02. 20:11
ROSSI, Marco; ORBÁN, Willi
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

„Szurkolónak sem könnyű kijutni egy Eb-re. A stadionok befogadóképessége korlátos, a fél világ ott akar lenni a meccseken. Csak a magyarok alighanem két stuttgarti arénát megtöltenének, ha lehetne. 

Ám nem lehet. 

Sorsolják, ki vehet jegyet, sok tízezren maradnak belépő nélkül, s nem élhetik át a stadionban a borzongató hangulatot, amit azok teremtenek, akik pirosban, fehérben, zöldben találnak haza. Nekünk úgy alakult, hogy ott lehettünk Lyonban a mögött a kapu mögött, amelyikbe Dzsudzsák Balázs kétszer köszönt, ikszeltünk a portugálokkal.

Aztán 2021-ben úgy alakult, hogy az itthoni meccseken kint lehettünk, nem tudom, adatik-e majd még átélni azt a mesélhetetlen mámort, amit Fiola Attila gólja jelentett a franciák ellen.Aztán most már jelentkeztünk az első körben, amikor még nem tudni, melyik csapatok jutnak ki, azt sem tudod, mire veszel jegyet, de már ekkor is sorsolnak. 

Nem nyertünk. 

Csakhogy nem mindenki vette át azok közül, akik szerencsések voltak, így az UEFA ment még egy kört, az öcsém kapta a levelet: vehetünk belépőt. A2-A3. Lehet bármi. Románia-Szlovénia, Albánia-Szlovákia… De hát Wesley Sneijder keze elintézte: Magyarország-Skócia lett. Ami azt jelenti, hogy sorozatban harmadszor szurkolhatunk a stadionban Eb-meccsen a válogatottnak. Olyan szép világ a futball, megint hazatalálunk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. december 03. 12:01
"a magyarok alighanem két stuttgarti arénát megtöltenének, ha lehetne" Mert ahogy célozgatni szoktál rá, ennyikére futja a krumplihámozós szobakonyhákból..
bayern65
2023. december 02. 20:33
Na! Megint találtunk eg- magyart?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!