Több utat is lezártak az áradások miatt

2023. december 29. 07:44

Pest és Nógrád vármegyében az Ipoly folyó áradása is okoz fennakadásokat.

2023. december 29. 07:44

Az Útinform arról számolt be, hogy Komárom-Esztergom vármegyében, a Duna áradása miatt lezárták a 11-es főút Esztergom külterülete és a 117-es főúti kereszteződés közötti szakaszát, a 67-es és a 72-es km között. Kerülni a 117-es, illetve a 111-es főutakon lehetséges – ismertették.

A tájékoztatásból az is kiderült, hogy ugyancsak zárva tartják az ár miatt az Esztergom és az Országhatár közötti összekötő út rakparti szakaszát, az 1-es km és a 2-es km között.

Pest vármegyét is érintik a fenti intézkedések. Az Ipoly áradása miatt az Ipolydamásd és az országhatár közötti összekötőúton nem lehet jelenleg közlekedni. Továbbá a Duna áradása miatt lezárták a Szentendrei szigeten, a Szigetmonostor és Határcsárda közötti komphoz vezető utat.

Nógrád vármegyében, ugyancsak az Ipoly áradása miatt Őrhalomnál, a határhídhoz vezető út is járhatatlan – írta az Útinform.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!