Lakatos Márk: Sohasem akartam teljesen nőnek látszani, a farkamat sem vágatnám le (videó)

2023. december 14. 08:20

Megjelent a stylist életrajzi ihletettségű könyve.

2023. december 14. 08:20

A 24.hu arról ír, hogy megjelent Lakatos Márk életrajzi könyve, a Mimi. Hozzáteszik: a kötet azt az időszakot tárja fel, amikor 

a stylist ösztöndíjjal Madridba utazott a kilencvenes évek közepén: pár hónapon belül már a város legmenőbb klubjaiban táncolt, női ruhákban.

A portál stábja Lakatos Márk meghívására  utazott el a stylisttal „élete legbulisabb helyszíneire, ahol többek között választ kaptunk arra is, mi a különbség a transzvesztiták és drag queenek között”. 

„A farkam az egyetlen kapcsolódási pontom a férfiasságomhoz” 

– ehhez hasonló mondatok hangzanak el a videóban, a könyvben pedig állítólag még ennél is fantasztikusabbak.

A videót megnézheti itt:

Nyitókép: Youtube

 

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
muszlim1970
2023. december 15. 01:01
A rák egyen meg!faszszopó!
KBA98
2023. december 14. 17:16
Undorító vagy!
gegrolla
2023. december 14. 14:52
Díszratyi.
bölcsuhú
2023. december 14. 12:58
Ha már egy férfinek született egyén nőnek érzi magát, akkor minimális elvárás részéről, hogy úgy is nézzen ki s úgy is viselkedjen! Legalább nem undorodik tőle az emberfia. Kétféle buzi van: a férfias és a nőies. Az utóbbiak ma már nyíltan feleségnek nevezik magukat a pákapcsolatukban - lásd Pressmant - s rendelkeznek is a nők minden irritáló jellegével. Lakatos is mintapéldánya ezeknek. A férfias buzikról kinézésre, viselkedésre nem lehet megállapítani szexuális orientációjukat. Pláne, hogy nem is ágálnak vele. Egyik sem dicsekszik a feleségévél, a férjségével, mint ahogy az fordított esetben történik, ahol nyíltan vállalják feleség mivoltukat. Az utóbbiak erőltetik a házasságot s a gyerek örökbefogadást is. Vicces vagy tragikus, hogy azok a buzi férfiak, akik nem a nőkkel képzelik el az életüket, megkapják azoknak a hamisitott változatát, rosszabb kiadásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!