„Megjöttek a magyarok!” – Így köszöntötte Orbán Viktor az EB-re kijutott magyar válogatottat

2023. november 16. 20:24

A miniszterelnök közösségi oldalán posztolt, miután Magyarország Bulgária vendégeként játszott 2-2-es döntetlent.

2023. november 16. 20:24

A magyar labdarúgó-válogatott kijutott a jövő évi, németországi Európa-bajnokságra, mivel Bulgária vendégeként 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön a zárt kapus szófiai selejtezőmérkőzésen. A hosszabbítás utolsó pillanatában Aleksz Petkov öngólja magyar Eb-részvételt eredményezett. A magyar sikerre Orbán Viktor is reagált, aki egy képet tett közzé hivatalos Facebook-oldalán, amelyhez azt írta: 

Csont nélkül az EB-n. Végre!”

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 17. 04:38
Dobrev család széthullott,darabokra. Egy bolgár focista átállt a magyar válogatottba. Rögtön pazar fejessel gólt szerzett Magyarországnak. Már a bolgár titkosszolgálat sem a régi.
states-2
2023. november 17. 04:28
Szegény, szegény komcsik, már pezsgőt bontottak a 76. percben, aztán jön ez a hülye bolgár, és kifejeli a magyar válogatottat EB-re. Nem elég nekik a tavaly április, még ez is.
Tommaso
2023. november 16. 22:25
need-info: "Ez egy jó alkalom lesz, hogy újabb stadionok nőjenek gomba módra" SKANDALLUM, de még mindig van néhány NB III-as csapat, amelyiknek nincs sem fűtött gyepszőnyege, sem villanyvilágitása, sem meccsek idején üresen kongó stadionja.
Tommaso
2023. november 16. 22:17
Bár ORBÁN VIKTOR mindent elkövetett, hogy a magyar csapat ne jusson ki, például az elmúlt évtizedben Felcsúton egyetlen jó játékost sem neveltek ki, Marco Rossi és csapata túljárt Döbrögi eszén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!