Kaltenbach elmondta a véleményét a Donáthokról

2023. október 27. 12:48

Úgy tűnik – fogalmazott a jogtudós, utalva Annára, a Momentum EP-képviselőjére –, az ismert mondás, tudniillik, hogy a hatalom megront, még az esetleges hatalom előszelére is érvényesnek látszik.

2023. október 27. 12:48
DONÁTH Anna

Kaltenbach Jenő azt írja a Facebook-oldalán, hogy nem tudja, Donáth László szexuálisan zaklatott-e vagy sem, őt politikusként a parlament Emberi Jogi Bizottságának tagjaként okos tisztességes embernek ismerte meg. A jogtudós azzal folytatja, hogy amikor Anna, a fiatal, szimpatikus lánya feltűnt a magyar politikai nyilvánosságban örült neki, mert 

Ezt is ajánljuk a témában

azt gondolta, hasonló lesz az apjához, és sokáig úgy látszott, ez így is van.

„Most viszont úgy tűnik, hogy az ismert mondás, tudniillik, hogy a hatalom megront, még az esetleges hatalom előszelére is érvényesnek látszik” – fogalmazott Kaltenbach, aminek nem örül, de kíváncsi lenne az apja véleményére.

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 12. 12:08
Csak Donáth apó kezét figyeld, A nök között nagy pánikot kelt. Szoknyák alatt fürgén kutat, De nem találja már a lyukat. A kislánya egy bajkeverő, Ellenünk nagy ricsajt ver ő. Van benne egy gonosz erő, Példaképe a komcsi Gerő.
KBA98
2023. október 27. 16:30
az apjához? az apja egy büntetés alatt álló zaklató! A lánya egy hazaáruló! Szép kis család! Hasonlítanak a Gyurcsány Apró bandához!
Vasalo
2023. október 27. 16:00
Az egész Momentum olyan mint a jo olmützi sajt, ha kinyitod a hütöt a szagot a sajt is követi. Bumm!
Zolotarjov
2023. október 27. 15:11
Gondolom Jani bá a DK fizetési listáján..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!