Kern András művész úr! Gratulálunk, sikerült újból szembeköpnie az embereket, a nézőit és a rajongóit!

2023. szeptember 09. 19:10

Őrsi Gergelynek igaza van (sose gondoltam volna, hogy ezt egyszer leírom): amit maga csinál, az nettó tahóság. Nem más, mint a gyalogosok közvetlen veszélyeztetése.

2023. szeptember 09. 19:10
null
Bokor Gábor

A Blikk olvasója fotózta le, ahogy Kern András a Toyota GT86-os sportautójával beparkol az egyik II. kerületi Lipóti Pékség elé. Ismét. Ugyanis Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészünk már nem először kivitelezi ezt a szép kis mutatványt. A kerület polgármestere, Őrsi Gergely a Facebook-oldalán úgy reagált, hogy 

az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladata tahóparkoló autók kerülgetése”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nos, Őrsinek igaza van (sosem gondoltam, hogy ezt egyszer leírom): ez nettó tahóság. Nem más, mint a gyalogosok közvetlen veszélyeztetése, ahogy a főváros egyik legforgalmasabb kereszteződésében egyszerűen ráfordul a járdára és megáll.

És szembeköpése az autóstársadalomnak, sőt: minden állampolgárnak.

Klasszikus „mert én megtehetem” attitűd.

 

Jellemző ez sajnos a honi celebvilágban, de míg a többi előadónál az ember csak legyint, mondván, szegényeknek a pénz mellé nem osztottak sok észt, addig Kern András legalább letett valamit az asztalra:

joggal gondolnánk, hogy intelligens ember módjára viselkedik. 

De Kern még az esetet követően se szállt le a tűrhővonatról, ugyanis amikor az üggyel kapcsolatban megkereste a bulvárlap, és feltette neki a kérdést, hogy mégis mivel indokolja a viselkedését, a színművész nemes egyszerűséggel annyit közölt: 

Nagyon kellene oda egy parkoló, mert lehetetlenség megállni a közelben. Jó lenne, ha lenne ott egy hely, ahol szabályosan parkolhatna, aki autóval érkezik és siet.

Gratulálok, művész úr, sikerült még jobban szembeköpni az embereket, a nézőit és esetleges rajongóit. Ön most megmutatta az igazi arcát: maga azt gondolja, hogy mivel ünnepelt híresség, ezt megteheti. Azonban el kell szomorítsam (már elnézést) – az öné sem illatosabb, mint bárki másé. Szóval nem, nem teheti meg. 

Amennyiben Kern úr nem tudná, ennek a pékségnek még számos egysége létezik az országban, akár ezek egyikébe is elmehet, persze szabályosan közlekedve. Ha mégis ragaszkodik a Margit körút és a Frankel Leó sarkán lévő bolthoz, akkor

javaslom a villamost, pont ott áll meg előtte.

Nem szégyen használni a tömegközlekedést! Remélem, művész úrnak nem derogál velünk, plebejusokkal együtt utazni. Ha igen, tessék megtanulni vezetni szabályosan, csókolom!

(Nyitókép: a Gondolj rám c. film plakátja, részlet)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. október 19. 17:52
Nem is tudom! Gyakran, egyáltalán nem lehet parkolni Budapesten. Parkolóhelyeken, biztosan nem..., talán a forgalommal szemben a körút egyetlen sávján? Vagy Kamugeli szalos alcán?
alexandrosz-2
2023. szeptember 12. 07:31
Zsidó geci. Védett állat. Barmit megtehet, büntetlenül. Ezt tudja is. De azért antiszemitazik egy sort a kivagyi bunkósàga mellé. Nagy szégyen ez a magyarokra, meg a pénzükön eltartott zsidóvédő szemkilövő gecikre nèzvést is.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. szeptember 10. 12:07
a képen is tisztán látszik, hogy a sok nyüzsgő gyalogos kénytelen volt az úttestre állni, ill az autó tetején duplaszaltóval átugrani az autót - ja nem gondolom nem a kern az egyetlen aki így áll be - érdekes módon pont ezt sikerült lefényképezni .... nyilván tudták, hogy ott áll meg venni egy szaros kiflit, vagy valamit .... ha tudták miért nem küldtek oda arra az időpontra egy közterületest - a lipótinak a negatív reklám is reklám ... ha egy ismeretlen suzukis állt volna oda nem születhetett volna belőle ekkor proli - zsivaj
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. szeptember 10. 11:59
azonnal végezzék ki 3x minimum, hogy a prolik ki legyenek elégítve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!