„Ha bevasaljuk az Anjou királyok pénzügyeit, akkor miért pont a mostani királyunkról nem tudhatnak?” – Tóta W. szerint ezért van szükség a gyerekújságra

2023. szeptember 03. 08:42

Évi 40-45 millió forint lehet a hvg-s újságíró új projektjének a költsége.

2023. szeptember 03. 08:42
null

„Igazából az a fura, hogy eddig nem volt gyerekújság. Sokan azt mondják, hogy a gyerekeknek ez a politika nem való, és nem kell őket ezzel megmérgezni, de ezek az emberek hülyék” – jelentette ki az amerikai pénzen  gyerekújságot gründoló Tóta W. Árpád a Gulyáságyú podcastban.

Ezt is ajánljuk a témában

A hvg.hu egykori rovatvezetője szerint aki azt gondolja, hogy a gyereknek nem való a politika, akkor nem vele kell megküzdenie, hanem a történelem nevű tantárggyal, ami nem más, mint politika múlt időben.

„Ha már bevasaljuk az Anjou és a Jagelló királyok pénzügyeit és házasságát, akkor miért pont a mostani királyunkról nem tudhatnak?” – érvelt a publicista.

A műsorból kiderült: a projekt összköltsége évi 40-45 millió forint lehet, ebben benne vannak a fizetések, az informatikai fejlesztések, a könyvelés és a marketing is. Tóta W. saját elmondása szerint nem azért vesz fel embereket majd az újsághoz, hogy minél több hírt írjanak, – megelégszenek napi hattal – hanem mert alaposan át fogják nézni a megjelent tartalmakat, mivel „több szem többet lát”.

Az is kiderült, hogy nem nyomtatott újsággal készülnek, hanem online formátummal.

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. szeptember 03. 12:28
A királyság modernkori elnevezése: illiberális demokrácia.
GrumpyGerald
2023. szeptember 03. 11:19
"Ha bevasaljuk az Anjou királyok pénzügyeit, akkor miért pont a mostani királyunkról nem tudhatnak?” Mégis kicsoda "vasalja be" az "Anjou királyok pénzügyeit"...? Ettől függetlenül ma már királyai csak nyugati országoknak vannak, errefelé ne keress királyt, mert a jakobinusok, kommunisták kiváló agymosást és vérfürdőt rendeztek az elmúlt pár évszázadban... Javaslom totya app-ját 10x-es hatósági górcső alatt vizsgálni, a gyermekvédelmi törvény betűjét betartatva, zéró toleranciával.
papalimapapa
2023. szeptember 03. 11:13
Egy okos amerikai pszichiáter mondta: Azt, hogy halott vagy, nem érzed. Csak a körülötted élőknek rossz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. Na, de ez Tóta W. nevű nem szimplán hülye, az a fazon beteg. Nem kicsit, nagyon. Nem ura az indulatainak. Fröcsög a gyűlölet. Belebetgedett abba, hogy nem a kívánalmai szerint alakulnak a dolgok. És mindez a rosszabbik énjét hozza ki, ha van neki egyáltalán másik. Hatalmas gyökér az aljasabb fajtából. Nem újságíró, csak egy habzó szájú libsi firkász. Meg kéne szabadítani a nyűgeitől.
SyncBaer
2023. szeptember 03. 10:55
Tóta W. Árpád publicista, lapalapító... Anyúúú, mi az a lapa, amit a bácsi lapít??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!