A volt polgármester halálának évfordulóját használta ki a momentumos képviselő, hogy belerúgjon Rákosmente fideszes polgármesterébe

2023. szeptember 19. 20:03

A kommentelők „gusztustalannak” találják Környei Balázs bejegyzését.

2023. szeptember 19. 20:03

Környei Balázs, Rákosmente momentumos önkormányzati képviselője egy Facebook-bejegyzésben emlékezett meg a négy éve elhunyt fideszes polgármesterről, Riz Leventéről. Mint fogalmazott, 

„bár személyesen nem ismertem Leventét, rákosmenti lakosként azt tapasztaltam, hogy a polgármestersége idején nagyot fejlődött a kerület”.

Majd hozzátette, „igaz, ehhez kellett az a sok-sok uniós forrás, ami az országba érkezett és ami 2006 előtt nem állt a kerületek rendelkezésére. De ami tény, az tény: Levente jól használta fel az uniós pénzeket, fejlődött a kerület, valóban elkezdődött a Modern Rákosmente megvalósítása”.

Mint írta, 

„ugyanez már nem mondható el Horváth Tamásról, aki nyomába sem érhet Levente munkásságának.

Hiába nevezik el róla a sportcsarnokot, attól még ennek a kerületvezetésnek a teljesítménye messze elmarad a korábbitól: még víziójuk sincs, hogy milyen irányba szeretnék vinni Rákosmentét. Ad-hoc ötletek, kapkodó, nehézkes megvalósítás jellemzi a mostaniakat”.

A bejegyzés publikálása óta szerkesztette a szöveget Környei: kihúzta belőle a fideszes polgármester kritizáló részt.

Az eredeti bejegyzést alább olvashatják:

 

 

„Tanúsítsunk visszafogottságot!”

A bejegyzés alatt több olyan komment is megjelent, amely „gusztustalannak” és „mocskolódónak” titulálta a fenti sorokat. Nem sokkal később pedig maga Horváth Tamás is reagált Környei gondolataira.

Mint Horváth Tamás úgy kezdte válaszát, „szomorú, hogy a mai napon erről kell írnom! Riz Levente egykori alpolgármestereként, barátjaként és harcostársaként nagy visszafogottságot igényel, hogy higgadtan reagáljak Környei Balázs András reggeli posztjára, de mégis – Levente iránti tiszteletből – megpróbálom”.

Majd kijelentette,

„Környei Balázs András momentumos képviselő Riz Levente halálának évfordulóját arra használja, hogy politikai kampányát beindítva engem támadjon”. 

„Tisztelettel kérem, hogy nyugodtan kritizáljon engem, de Riz Levente emlékét tartsa tiszteletben” – húzta alá.

Végül arra kérte a saját közösségének tagjait, hogy „bármennyire is bicskanyitogató Környei Balázs András bejegyzése, Levente iránti tiszteletből tanúsítsunk visszafogottságot”.

Horváth Tamás vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitóképen Riz Levente és Horváth Tamás. Fotó: Horváth Tamás Facebook-oldala

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. szeptember 20. 10:07
DE! MINDEN rosszban van valami jó! EZ az akárki bizonyára VÉGLEGESEN el is intézte ezzel a MOMENTUMOT is, meg önmagát is ott RÁKOSMENTÉN!
gyaloggos
2023. szeptember 20. 09:45
EGYÉBKÉNT egy MOMENTUS akárkitől ez várható! ENNYIT tudnak !
Janika50
2023. szeptember 20. 05:24
Mint szintén 20 éve Rákosmentén élő, szerényen megjegyzem, Riz Levente elődeinek is lett volna módja EU-s forrásokhoz jutni, miért nem tették szorgalmassabban. A pillanatemberkétől meg csak annyi tellik, hogy kiállitottak két förmedvény plakátot a Pesti út, Ferihegyi út kereszteződésben. Ha valakire rádől. lesz mismásolás, meg a Zorbán a hibás. Isten nyugtassa Riz Leventét.
valerian-0
2023. szeptember 20. 01:11
Aki halottat gyaláz politikai poénszerzés reményében, alantasabb a legalljától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!