Megrázó részletek: szerelmi ügy miatt vethette le magát a Margit hídról az Operaház táncosa

2023. augusztus 13. 11:29

Feltehetőleg a táncos és párja szakíthattak az esetet megelőzően.

2023. augusztus 13. 11:29

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Magyar Állami Operaház balett-táncosa péntek éjjel a Margit hídról a Dunába vetette magát. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az Index most arról ír, hogy információi szerint a balett-táncos nem egyedül volt aznap éjjel, hanem három barátja társaságában tartózkodott a hídon, amikor 

minden előjel nélkül a vízbe vetette magát.

A lap úgy tudja, a férfi mentális okokra hivatkozva be akarta nyújtani felmondását a munkahelyén. Hangsúlyozzák: feltehetőleg a táncos és párja szakíthattak az esetet megelőzően, ugyanis 

párját hiába marasztalták, visszautazott Oroszországba.

Hozzáteszik: Solymosi Tamás balettigazgató vasárnap reggel tájékoztatta az Operaház társulatát az esetről. A lap információ szerint a művészeket nagyon megrázta társuk története, azonban a körülmények ellenére is folytatódtak a próbák, ugyanakkor nehéz lelkiállapotoknak köszönhetően sérülés történt: az egyik címszerepre készülő táncos sérült meg, írják.

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tailor
2023. augusztus 13. 16:13
.... a legnagyobb mélység magunkban rejlik .....
B_kanya
2023. augusztus 13. 15:01
"Hangsúlyozzák: feltehetőleg a táncos és párja szakíthattak az esetet megelőzően, ugyanis párját hiába marasztalták, visszautazott Oroszországba." Nocsak, akkor mégis mennek haza a ruszkik "szovjetbe"?
Akitlosz
2023. augusztus 13. 13:31
"A lap úgy tudja, a férfi mentális okokra hivatkozva be akarta nyújtani felmondását a munkahelyén. " Ez azért hülyeség és nem lehet igaz, mert a munkaviszony munkavállaló általi felmondásához a Munka Törvénykönyve semmiféle indokolást nem vár el. A munkáltatónak semmi köze nincsen ahhoz, hogy a munkavállalója miért mond fel neki rendesen. Csak a rendkívüli felmondást kell indokolni. Ez esetben nem kell letölteni a felmondási időt.
Turius
2023. augusztus 13. 13:08
Pszichológaigi kutatások bebizonyították, hogy ilyen hírek megnövelik az öngyilkosságok számát. Különösen a hasonló foglalkozású, problémájú, és korú emberek közt. Ráadásul hasonló módon is követik el az öngyilkosságot. Nem csoda, hogy ilyen történik pár nappal azután, hogy valaki más is a Dunába ugrott. Szóval lehet nem kéne ezt nagyon híresztelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!