Ismét kereszteket törtek le a Margit hídon, mutatjuk, kiket keres a rendőrség!

2023. augusztus 28. 18:58

Három férfi ellen indítottak nyomozást.

2023. augusztus 28. 18:58
null

Rongálás gyanúja miatt keres a rendőrség három férfit, akik kőkereszteket törtek le a Margit hídról – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn. Azt írták, a férfiak a Margit híd északi oldalán törtek le 

hat kőkeresztet csütörtökről péntekre virradóra 23 óra és 3 óra között. 

A rendőrség rongálás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A feltételezett elkövetőkről felvétel készült. A rendőrség azt kéri, aki felismeri a férfiakat, tegyen bejelentést.

Nyitókép: police.hu

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. augusztus 29. 11:32
PSG mez, paris póló, ilyeneket épelméjű magyar nem vesz fel. Külföldiek ezek, jó eséllyel az atlétikai vébé nézői voltak, és éjszakai unalomból kiélték a moslék értékrendjüket. Én ugyanazt tenném velük, amit ők a kereszttel, csak a lábuk között.
csuti-torpe
2023. augusztus 29. 10:41
na es?
masikhozzaszolo
2023. augusztus 29. 09:31
1. Gyerünk vissza, bemenni a boltba, vesznek Mammut Glue ragasztót, vésőt-kalapácsot-követ. Faragnak, visszaragasztják. És csinálnak még büntetésből 60 tartalékot. 2. Mivel a Korona tudtommal némi bizánci vonással is rendelkezik, a Korán szabályai szerint is el lehet járni. Szaúdi módon.
Héja
2023. augusztus 29. 09:28
Kaptárba velük,lehetőleg lódarazsak közé
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!