Igazi zöldpolitikus csak a virágait siratja, a keresztet nem

2023. augusztus 29. 18:11

A főváros erdősítési programja közepette a főpolgármester elfelejtett megbotránkozni a Margit hídon található koronákról letört kereszteken.

2023. augusztus 29. 18:11
Janó-Veilandics Franciska
Janó-Veilandics Franciska
Vasarnap.hu

„Többször találkozhattunk már Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-oldalán olyan fényképes tartalmakkal, amelyek Budapest közterületein elültetett virágok megrongálásáról, letaposásáról szólnak

Hasonló fájdalommal emlékezik meg minden olyan fa kivágásával kapcsolatban is, amelyek eltávolítását nem ő maga rendelte el, továbbá megnyugtató üzenetekkel látja el a közösségi média követőit, miszerint a Sziget Fesztivál alatt is kiemelt figyelemmel fordultak a helyszín természeti értékeinek megóvására.

Sajnálattal vettem azonban észre, hogy a főváros erdősítési programja közepette a főpolgármester elfelejtett megbotránkozni a Margit hídon található koronákról letört kereszteken.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zrx8
2023. augusztus 29. 20:39
Buzigelinek az örömhír.
llnnhegyi
2023. augusztus 29. 18:27
-:))) Karácsony Gergely megroggyant főpolgármester "nem szok bérmálkozni." Pogány! A keresztet nem is ismeri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!