Dübörög a Pride: ellenzéki dzsembori lett a felvonulásból

2023. július 15. 18:37

Többek között Szabó Tímea, Karácsony Gergely, David Pressman és Berg Dániel is részt vett a Budapest Pride-on.

2023. július 15. 18:37
null

Szombat délután háromkor indult az idei Pride felvonulás a Vajdahunyad vára előtti zöldterületről, a felvonulók a Hősök teréről az Andrássy úton, majd a Teréz körúton masírozva végül visszatértek a Hősök teréhez, ahol beszédek is voltak.

Ahogy korábban, úgy most is olyan „celebek” mint Steiner Kristóf mellett baloldali politikusok is csatlakoztak a programhoz. DK-s és MSZP-s politiusok mellett megjelent a rendezvényen Szabó Tímea is a Párbeszéd részéről. „Egymást elfogadó, csodálatos emberek között” – írta a képhez a politikus. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Megjelent  Pankotai Lili is, Karácsony Gergely főpolgármester pedig beszédet mondott a tömeg előtt, de David Pressman amerikai nagykövet is ott volt a felvonuláson. 

Ezt is ajánljuk a témában

Továbbá a Momentum is tiszteletét tette az eseményen, amelyről Berg Dániel osztott meg egy Facebook-posztot az alábbi szöveggel:Győnyörűek vagytok, szeressétek egymást!” 

 

A DK sem maradt ki a „buliból”

Dobrev Klára is bejelentkezett a felvonulásról, az általa megosztott képeken látszik, hogy Arató Gergely is elkísérte. „Jogod van szeretni és szeretve lenni. Még akkor is, ha az államilag propagált gyűlölet minden percben igyekszik ezt megkérdőjelezni, vagy megakadályozni. Legyetek büszkék, mert minél színesebb a társadalmunk, annál sikeresebb ország leszünk!” –fogalmazott Gyurcsány Ferenc felesége.

 

Kunhalmi Ágnes is tiszteletét tette

Deák Dániel osztotta meg a közösségi oldalán, hogy Szabó Tímea mellett Kunhalmi Ágnes, Tordai Bence, és Szabó Rebeka is részt vettek a felvonuláson. A véleményvezér így kommentálta a posztot: „Emberek, akiket soha nem látsz magyar zászlóval, de a nemzetközi nagy cégek és spekulánsok ünnepi színeibe minden évben beöltöznek”!
 

 


 

***

Nyitókép: Facebook
 

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2023. július 16. 14:47
:) Eze a toleráns és befogadók bárkit el és befogadnak, csak a kormánypártot, és Fidszt nem tudják elfogadni, sem a szavazóikat.
catalina11
2023. július 16. 13:27
"Az ausztrál Sotirios Sarantakos 174 iskolás gyermek képességeit vizsgálta meg húsz területen. A legjobban a házas különnemű párok, legrosszabbul a melegpárok által nevelt gyermekek teljesítettek. Paul Sullins arra mutatott rá, hogy igenis számít a biológiai kötődés, amit nem lehet teljes mértékben helyettesíteni."
istvanpeter
2023. július 16. 11:43
Hát végül is, bizonyos mértékig természetes dolog, hogy a népesség egy-két-három százaléka elmebeteg. Viszont az már némileg meglepő. hogy az elmebaj terápiája sorában a magamutogatás is szerepel. Egyébként mind a mai napig nem derült ki, hogy ezek a szellemi fogyatékosok tulajdonképpen mit is akarnak. Persze a legmegdöbbentőbb az, hogy a politikusok egy része is belehentereg a mocsárba és a gyagyások révén akar sikereket elérni.
Lajoss
2023. július 16. 11:38
Az alkotmányozó Szájer doktor még mindig szégyenlős..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!