Nem variáltak sokat: a szeméttel együtt a hűtőt is felgyújtották a kertben

2023. május 11. 22:05

A tűzoltók fékezték meg a lángokat.

2023. május 11. 22:05
null

A BEOL beszámolója szerint Békésen egy családi ház udvarán szerda délután meggyújtották a kommunális hulladékot, ám rádobták még a hűtőszekrényt is. 

– írták.

A hatóság emberei felhívták a lakók figyelmét arra, hogy a kommunális hulladék elégetése minden körülmények között tilos.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2023. május 12. 08:53
Még mindig jobb, mintha a közpénzt lopnák nagyban. Bár arra van már egy egész politikai párt....
Odone Ricci
2023. május 12. 07:48
Egy Tolna megyei kisvárosban panaszkodnak a lakók, hogy télen vannak akik szeméttel fűtenek, nyáron pedig a kertben még az autógumikat is ott égetik. A műanyag és gumi égetésével rákkeltő DIOXIN keletkezik. TV-REKLÁMOKKAL inteni kellene a tudatlan lakosságot erről és azt is, hova lehet vinni a lecserélt háztartási gépeket, bútorokat stb. -
kozmosz
2023. május 12. 00:54
Mi a faszt lehet meggyujtani egy hűtőszekrényen?
Akitlosz
2023. május 12. 00:48
Tudtommal mindenféle tűzrakás tilos már a kertben minden körülmények között. A nyomorult EU betiltotta ezt is. Ha a szomszéd feljelent, akkor máris jönnek a tűzoltók. Komposztálni kellene a buzeránsok uniója szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!