Megvan Orbán Viktor évértékelőjének pontos időpontja

2023. február 17. 12:48

Kövesse velünk 15 órakor a miniszterelnöki beszédet.

2023. február 17. 12:48
null

Január végén jelentette be Orbán Viktor 2023-as évértelőjének időpontját. A miniszterelnök február 18-án a Várkert Bazárban értékeli a mögöttünk hagyott esztendőt és vázolja az idei kihívásokat. 

Elemző: Orbán Viktor honosította meg az évértékelő beszédet Magyarországon

Deák Dániel közösségi oldalán arról írt, hogy Orbán Viktor 1999-ben tartotta első évértékelő beszédét , mely műfajt ő honosított meg Magyarországon. „Ezek az országértékelőnek is nevezett beszédek kiemelt szerepet játszanak abban, hogy olyan politikussá vált a magyar közéletben, akinek sikerül a napi aktuálpolitikai viták szintje fölött álló, nagyobb távlatokon átívelő gondolatokat megfogalmaznia" - hangsúlyozta a XXI.

 Most az is kiderült, pontosan mikor lesz érdemes szombaton a képernyők elé ülni: 15 órakor kezdődik a program. 

Kövesse velünk az évérteklőt folyamatosan frissülő tudósításunkban.

 

Orbán-évértékelő 2023: egy rendkívüli kihívások elé néző országhoz szól szombaton a miniszterelnök

Több baloldali párt vezetőjének nemrégen megtartott politikai évadnyitója után ( itt, itt, itt, itt olvashatnak róluk) szombaton Orbán Viktor lép a nyilvánosság elé, hogy megtartsa a 24. évértékelőjét. Mikor tartotta első évértékelő beszédét Orbán Viktor?

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2023. február 17. 15:46
Kabaré helyett jó lesz.
balbako_
2023. február 17. 14:57
Meghallgatjuk az okos szót. ( Aki meg nem hallgatja az bírálja )
nguru
2023. február 17. 14:13
Úgyis most kezdik a Völner-Schadl ügyet tárgyalni. Nézzék végig egy szer élőben, aztán még kétszer felvételről! Azt is be fogják vallani, amit el sem követtek! Állítólag a Moszad, meg a CIA is érdeklődik a Csúti évértékelőjének felhasználására a vallatásoknál, mint nyomásgyakorló eszközre! :-)
Reszelő Aladár
2023. február 17. 13:37
Várjuk. Fontos lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!