Bod Péter Ákos szerint nem fenntartható a magyar GDP növekedése

2022. augusztus 22. 11:33

Az ellenzéki közgazdász az ATV-nek nyilatkozott Bokros Lajosról, államcsődről és a hazai GDP-ről is.

2022. augusztus 22. 11:33
null

Bod Péter Ákos az ATV egyik műsorában szerepelt, amelyből a Kontra készített videót. Az ellenzéki közgazdász kifejtette, hogy a negyedéves EU-dobogós GDP-növekedési adat „érdekes dolog”, rosszabbat vártak – és szerinte az nem is fenntartható. Bod arról is beszélt, hogy a választási győzelem után júliusig nem kormányzott a kormány:

Nyitókép: Mandiner

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miazhogynagyonis
2022. augusztus 23. 10:09
Támad a panoptikum! kuncze és lendvai meg műsorvezető lesz iványi rádiójában. Ott, ahol herényi már osztja. bod meg az orrlyukát növeszti
pepita
2022. augusztus 23. 07:43
Valóban így nem fenntartható, hogy BPÁ -os bőrfotelban ülve osztja az észt. Ákos próbálj meg te is dolgozni, én októbertől tudlak foglalkoztatni erdőkitermelési munkán.
JoOnny
2022. augusztus 22. 23:21
Őszinte leszek! A jelenlegi európai folyamatokat nézve nekem is kétségeim támadtak, hogy mi lesz a jövő? Ha Németország megfagy gazdasági és a szó szoros értelmében egyaránt, akkor az lerántja az egész eu-t, benne minket is. De most hogy ez a balfasz kielemezte a helyzetet valamicskét megnyugodtam, mert mint tudjuk, amit ez a tag kimond, annak mindig az ellenkezője fog történni, akkora közgazdász szakember. Majd decemberben Kérilacibácsival ülnek az egyenes beszédben és nyem éjtik mi töjténik Magyajojszágon!
Robertoo
2022. augusztus 22. 22:55
" ... nem fenntartható a magyar GDP növekedése." Már megint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!