„Szabadon érezzük magunkat itt” – így látták a magyarországi vizes vb-t ukrán menekültek

2022. július 05. 14:24

Magyarországra eddig több mint 800 ezer menekült érkezett.

2022. július 05. 14:24
null

Adrianna és Timur az orosz-ukrán háború elől menekülve anyukáikkal érkeztek Magyarországra – olvasható Szentkirályi Alexandra Facebook-bejegyzésében. A  bejegyzéshez csatolt videóból kiderül: a gyerekek a Magyarországon zajló Fina vizes világbajnokságon is részt vettek, nem csak nézőként, de saját nemzetük szurkolóiként követték végig a szinkronúszó csapatok számait, aminek a végén Adrianna és Timur is részt vett az éremátadásban, az aranyat ráadásul az ukrán együttes nyerte el.

Szabadon érezzük itt magunkat”

– fogalmazott Adrianna.

Az ukrán menekültek beszámolójáról készült videót megtekintheti itt:

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. július 05. 19:29
Jol van, csak ragjuk boszen az arfolyam-gumifost, GDP meg GNI adatokkal megspekelve, koretkent meg kerjunk hozza BUX, DAX, meg FASZ-Indexet. Akkor legalabb a kazarok tudjak, hogy nem dolgoztak hiaba, kikelt a zsidrak "sarkanyfog-vetemeny!
OberEnnsinnen
2022. július 05. 17:50
Hát a fenti nem ide készült, bocs. Az ukrán gyerekeknek meg szebb jövőt.
krakatau
2022. július 05. 17:03
Örülök, hogy szabadnak érzitek magatokat nálunk! Biztassátok anyát, apát, népeteket is békességre!
formaegy
2022. július 05. 16:57
„Szabadon érezzük magunkat itt” Mert itt M.o.-on mindenki szabadon nyugodtan élhet!!!!!!!!!!!!!!! A békés nyugalmat a büdös hazaáruló libsi-komcsi-náci csürhe néha megzavarja, mert beledöglenek, hogy itt nincs háború, és nem hasalunk le a saját népét legyilkoltató büdös puccosseggűnek, és a gyilkos nyugatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!