Márki-Zay a háborúról: Hát ki fizesse meg az árát, ha nem az emberek?

2022. március 26. 09:16

Nádudvari fórumán kezdett érdekes okfejtésbe a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

2022. március 26. 09:16
null

Márki-Zay Péter Nádudvaron egy kampányeseményen tért ki az orosz-ukrán háborúra, ahol az alábbi érdekes okfejtést mondta el: „amikor Orbán azzal, jön, hogy ne az emberek fizessék meg a háború árát hát gondolják végig, hogy mikor nem önök fizették meg bárminek az árát.

Azt mondja ne az emberek, de ha nem az emberek, hát kik? Az állatok, a gombák a növények? Ki fizesse meg, ha nem az emberek?

– mondta a politikus.

Márki-Zay szavait itt hallgathatja vissza:

A baloldal miniszterelnök-jelöltje Orbán Viktorra reagált. Mint ismert, a magyar kormányfő elutasította az ukrán elnök azon követeléseit, hogy hazánk is szavazza meg az Oroszország elleni szankciók kiterjesztését az energiaszektorra, valamint, hogy Magyarország ne vásároljon orosz gázt és kőolajat. 

Nyitókép: Videa

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. március 27. 11:53
Remélem, hogy te mindenformában fizetni fogsz aljas tevékenységedért
Senye Péter
2022. március 26. 20:44
Annyiban igaz, hogy a hadiipari beszállítók extraprofitját is végső soron a közemberek fizetik meg.
Andilla
2022. március 26. 19:57
Esse értem. Hogy akar ez eggy országot vezetni, ha nem tuggya, hogy a háborút azér csinájják, mer óriási pénz van benne?
zuriktodor
2022. március 26. 17:45
Az emberek, rendben. De melyik emberek? Mondjuk azok, akik egy bohócot választottak elnöknek? Vagy azok, akik megtámadták azokat, akik egy bohócot választottak meg elnöknek? Nem értem, hogyan jövünk mi a képbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!