Márki-Zay a fegyverszállításokról: azt támogatjuk, amit a NATO akar

2022. március 25. 15:56

2022. március 25. 15:56

Péntek délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszavasváriban fórumozott. Az eseményen a baloldal miniszterelnök-jelöltje elmondta, szerinte a választók „nagyon sok hazugságot hallottak már”.

Márki-Zay: Azt támogatjuk, amit a NATO dönt

Beszéde során a hódmezővásárhelyi polgármester elismételte, hogy a baloldal a NATO-ra bízá a döntést Márki-Zay Péter felidézte korábbi nyilatkozatát, amelyet szerinte a Fidesz félretelmezett. Mint fogalmazott: „mi azt támogatjuk amit a NATO dönt, azt nekünk végre is kell hajtani. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy katonákat küldenénk Ukrajnába, hiszen egyetlen NATO-tagország sem küld katonákat Ukrajnába” – érvelt.

Ha a NATO küldene katonákat Ukrajnába, akkor Márki-Zay és a baloldal is

Márki-Zay Péter a Partizán egy korábbi adásában kiderült, még katonákat is küldene Ukrajnába. A beszélgetés során Gulyás Márton arról kérdezte Márki-Zay Pétert, hogy miniszterelnökként segítené-e Ukrajnát a háborús konfliktus megelőzésében. Válaszában Márki-Zay leszögezte:

A műsorvezető konkrétan rákérdezett a baloldal miniszterelnök-jelöltjétől, hogy „akár katonai segítséget is biztosítanál-e?”

Márki-Zay először annyit mondott: „hogyha nem Putyin ügynökeként működne Magyarország, akkor természetes, hogy a NATO tagjaként, minden módon, amit a NATO eldönt azon belül a szövetség keretein belül, mindenféle segítséget megadhat Ukrajnának”, azonban Gulyás ismét rákérdezett: „Akár katonait is?”

„De egyelőre erről szó sincs” – tette hozzá a baloldali jelölt.

Márki-Zay kijelentéseit a Partizán adásáából az alábbiakban hallgathatja vissza:

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
No comment no cry
2022. március 25. 17:48
Gyerekek, nem csinált még valaki Márki-Zay szöveg generátort? Van már Ákos dalszöveg generátor, van hagyományos bullshit generátor is, csak összedobta az MZP változatot már egy lelkes rajongó.
wanderer888
2022. március 25. 17:32
hát ez a cím elég gyorsan átíródott :DDD
luisbathhelena
2022. március 25. 17:20
Off Maki, mint érintett csaxólok, hogy soha senki nem fogja fölfedezni a "rák ellenszerét". Mert az egy óriási csoport, a legkülönbözőbb genetikai tényezőkkel, okokkal és tulajdonságokkal, tehát nincs is rá egy csodaszer. Ne menjünk bele... Csak vmi nagyot akartál mondani.
NoFace
2022. március 25. 17:15
Ilyen szövegért, amit ez az alak nyom, még a kocsmai törzsvendégek is legalább nyolcadik féldeci után tudnának csak tolerálni... Állítólag az ellenzék miniszterelnök jelöltje? Ezen már röhögni se tudok. A családja miért hagyja, hogy hülyét csinálnak belőle, vagy csinál magából?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!