Bohár: Ilyen lenne a baloldali szeretetország?

2022. március 23. 11:41

Egy DK-s aktivista mutatta meg ezt a jövőképet Bohár Dánielnek Tordani Bence fórumán.

2022. március 23. 11:41
null

Ahogy arról portálunk is beszámolt, kedden a Margit híd Budai hídfőnél tartott közös fórumot Tordai Bence és Cseh Katalin. Amikor Bohár Dániel, a Pesti TV riportere megjelent az eseményen a Párbeszéd képviselője jól hallhatóan azt mondta, hogy „Ez a patkány TV”. Majd nem sokkal később azt állítja, hogy senkit sem patkányozott le.

Nemrég egy újabb videó is felkerült Bohár közösségi oldalára, amelyben egy önmagát demokrataként azonosító résztvevővel beszélgetett.

„Senkiházi médiarágcsáló”

A DK-szimpatizáns úr azt követően illette válogatott szitkokkal a Pesti TV riporterét, hogy az megkérdezte tőle, mi a véleménye Z. Kárpát Dániel karlendítős botrányáról

Az idősebb férfi a kérdésre először azt felelte, hogy nem tudja miről van szó, majd mikor Bohár meg akarta mutatni neki a szóban forgó felvételt, olyan szitkokat szórt rá, mint „senkiházi médiarágcsáló”.

Majd a Pesti TV-t is minősítette, előbb

Bohár Dániel minderre csak úgy reagált, hogy ez

az „elfogadó, szeretetország”.

Nyitókép: Facebook

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2022. március 23. 14:01
Nem ment át Makizaj kapitány szeretetországos üzenete az öregnek.
Rocktoberi
2022. március 23. 13:45
Ez a vén hülye úgy viselkedett mint egy Fidesz által fizetett provokátor. Annyi eszük sincs mint egy lepkének.
Gullwing
2022. március 23. 13:33
Vén szarházi. Ha ilyenek a talpasok milyen legyen a vezetés?!
Esvány
2022. március 23. 13:05
Ezek a népi demokraták pont olyan gyűlölködőek maradtak, mint ÁVH-s korukban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!