Szombaton délután tartja az évértékelőt Orbán Viktor

2022. február 12. 06:53

Az eseményt a Mandiner is élőben közvetíti majd.

2022. február 12. 06:53
null

Évértékelővel kezdi a kampányt Orbán Viktor. A kormányfő a korábbi évek tapasztalata alapján jellemzően az évértékelőkön jelentette be az adó- és rezsicsökkentéseket, a családi kedvezmények, a támogatások kiszélesítését, valamint a kormány munkahelyteremtő, vállalkozásösztönző lépéseit. Ráadásul Orbán Viktor két év után összegzi ismét Magyarország helyzetét, és az esemény egybeesik az országgyűlési választás kampány hivatalos kezdetével is.

A miniszterelnök szombaton a Várkert Bazárban tartja beszédét délután 15:10-től 16:10-ig.

Az eseményt a Hír TV-n keresztül lehet majd élőben követni. A televízió 14:30-tól tart felvezető beszélgetést, ahol a lehetséges témák is szóba kerülnek, a stúdióban G.Fodor Gábor politológus, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója, valamint Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet igazgatója fog vendégeskedni.

Orbán Viktor évértékelő beszédét a Mandiner Facebook-csatornáján is élőben közvetítjük. Tartsanak velünk!

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1902
2022. február 12. 14:00
Na vajon most is megdönti az egy évertékelőre jutó kamuzások számát? :-)
Lajoss
2022. február 12. 13:30
Bástya elvtárs igét hirdet..Bruhaha..
llnnhegyi
2022. február 12. 12:06
A Telekom megerősítette az internet szolgáltatását. Túlterhelés várható dr miniszterelnök évértékelőjének idején. Az aláírásokat már gyűjtik ezerrel! Szórólapok, molinók, zászlók, térzene ! 79 Fideszes jelölt már össze is gyűjtötte.
Búvár Kund
2022. február 12. 11:23
Kádár jánosbácsi, sokadjára leírom neked, hogy nekem aztán hiába válaszolsz, szart se látok belőle, mert önként nem nézegetem a szart, ezért rég kidobtalak a zagytárolóba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!