Ungár Péter: Ha Hende nem lenne házas, magánéleti közeledésnek venném a dicséreteit

2021. április 21. 16:02

Hende Csaba Ungár Péternek drukkol a szombathelyi baloldali előválasztáson, ahol az eddigiek alapján a DK jelöltje Czeglédy Csaba lesz, és indul még a volt jobbikos Bana Tibor civil támogatással.

2021. április 21. 16:02
null

„Hende Csaba a magyar politikatörténet egyik legátlátszóbb cselét hajtja végre, amikor arra számít, hogy ha sokat dicsér az hiteltelenít az ellenzéki szavazók szemében. Egy valami biztos: a bukott miniszter nagyon nem szeretné, hogy én nyerjem az előválasztást” – írta ki Ungár Péter a Facebookra, miután Hende Csaba újabb, az ellenzéki politikus képességeit elismerő nyilatkozatot tett azok után, hogy kiderült, Czeglédy Csabával kell megmérkőznie a baloldali előválasztáson.

– állítja Ungár Péter, aki megjegyzi, hogy „amúgy közben szombathelyi szerkesztőségeknek a helyi Fidesz egy [email protected] címmel ír leveleket. Nem vicc. Ez a szint” – állítja a szombathelyi előválasztásra készülő politikus, aki 2022-ben a körzet fideszes jelöltjével, Hende Csabával fog megmérkőzni, ha sikerül győznie a DK ügyvédjével szemben az előválasztáson.

Ungár Péter a Nyugat.hu című ellenzéki lap írására hivatkozott, melyben Hende Csaba Ungár Péter vagyoni helyzetére utalva azt mondta, az ő családja nem gazdagodott meg úgy, mint az Ungár-család, „amelyik ugye gazdag lett”.  Hende Csaba ezután azt hangsúlyozta, hogy

„Ezt a sok dicséretét – ha Hende Csaba nem lenne házas – magánéleti közeledésnek venném. Egyébként meg mindezt rendkívül gyermeteg módjának tarom az ellenzéki előválasztásba való beavatkozásnak. Megértem, ha fél tőlem, de rossz útnak tartom, ha valaki folyton a másik családját emlegeti. Én se tettem ezt vele” – válaszolta Ungár Péter a Nyugat.hu kérdésére.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ooomph
2021. április 22. 05:06
Szívesen szopnád, mi, ratyitallér?
Zaajan
2021. április 22. 01:14
Nincs olyan nagy baj a buzikkal, pedánsak.
akiaki
2021. április 21. 21:52
csukott szemmel elképzelem, szép, nagyon szép
teljesenertelmetlen
2021. április 21. 21:37
Hende végre tett egy szimpatikus gesztust ebben a lövészárok politizálásban, erre ez a kis buzeráns ahelyett, hogy viszonozná, baromarcúskodik. Hát csak szedjék szét Ferenc kutyái! Ezek után nem fogjuk sajnálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!