Iskolakezdés: teljesen bedugult az Üllői út és a Nagykörút belvárosi szakasza

2020. szeptember 01. 09:41

A Google térképe szerint óriási a dugó – írta meg a Szeretlek Magyarország.

2020. szeptember 01. 09:41
null

A Google Maps-en élőben követhető forgalmi adatok arról tanúskodnak, hogy igencsak nehéz közlekedni Budapest belvárosában szeptember 1-én. Ez az a nap, amikor közel fél év után először térnek vissza a diákok az iskolába, amihez a munkába tartók által okozott tömeg is hozzáadódik. A reggel fél 8-as adatok alapján sötétvörös a Nagykörút a Petőfi híd és az Oktogon között majdnem végig, az Üllői út Népliget és Kálvin tér közti szakasza, a Soroksári út a Közvágóhíd és a Boráros tér között, valamint a Rákóczi út is a Baross tér - Astoria körzetében – írta a Szeretlek Magyarország.

Képünk illusztráció. Kép forrása: MTI/Mónus Márton

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. szeptember 01. 20:08
Amíg komoly tömeges tiltakozás nem lesz,addig Karácsony is meg Nidermüller is csinálja a közlekedés átalakítását,kár ugrálni a Hír Tv- nek is meg másnak is.
puszika
2020. szeptember 01. 19:22
Csak rá kell nézni a képre/bármikor készült is/ Aki akar csak biciklizzen ilyen körülmények között . Két év és tüdőrákbam műlik ki! Ez a MAJOM MEG A PÁRBESZÉD DEMOGRÁFIAI PROGRAMJA!!!!!
h.kovacs
2020. szeptember 01. 18:17
Azt hiszem ez a cikk példázza legjobban mi az a gonzo újságirás
Akitlosz
2020. szeptember 01. 17:17
Azt reméltem, hogy ez a járvány hoz némi fejlődést, de ezek szerint nem. A hatalom nem akar lemondani a közlekedésen beszedett hatalmas adóbevételekről. A közlekedés költségeinek minimum 60%-a csupán az adó. Regisztrációs díj Súlyadó Jövedéki adó Szerkezetátalakítási hozzájárulás Környezetterhelési díj Általános forgalmi adó a többi adóra is kivetve Kötelező biztosítás Parkolási díj Autópályadíj Stb. Megpusztulna a költségvetés dohányosok, alkoholisták, szerencsejátékosok és közlekedők nélkül pedig a "sima" ÁFA önmagában is világrekord magas mértékű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!