Baranyi Krisztina: Legyen zöldebb a Bakáts tér!

2020. szeptember 15. 11:40

A ferencvárosi polgármesternek nem tetszik a térkővel és szökőkúttal megújuló tér terve.

2020. szeptember 15. 11:40
null

Ferencváros megzöldítéséért küzd Baranyi Krisztina és Karácsony Gergely. A Facebookra feltöltött közös videójukban arról beszélnek, hogy a ferencvárosi képviselőtestület a korábbi fideszes városvezetés tervét fogadta el a IX. kerületi Bakáts tér megújításával kapcsolatban. Baranyi szerint a fideszes tervekkel ellentétben – amelyek térkővel és szökőkuttal újítanák meg a teret – „egy barátságos, zöld, növényekkel és gyepszőnyeggel megálmodott tér” lenne a jó megoldás. 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2020. szeptember 16. 16:23
A karácsony meg a baranyi legyen még zöldebb!!!
fogas paduc
2020. szeptember 16. 15:31
Akkor a Budapest ezek szerint mégsem a budapestieké....
atila68
2020. szeptember 16. 14:10
Egyébként milyen demokratikus. A forgalmi rendet sikerült már visszaállitani a környéken, vagy még mindig át kell menni Budára ha nem vagy résen?
Ernie Pantuso
2020. szeptember 16. 09:50
Szóljatok ha satu vagyok de: 1. "Sajnos most arról szavazott a Ferencvárosi testület többsége..." - Sajnos a demokratikus szavazásra Polgármester asszony? 2. Bakáts tér. -Benne van a nevében. - Egy tér. Nem egy park, nem egy liget. Egy tér. Ahol általában térkő, szökőkút meg padok szoktak lenni. Egyetértek, legyen több zöldség. Természetesen. De gyepet telepíteni, hogy a kutyásoknak legyen hova szaratni az ebeket? Inkább csináljatok magaságyásokat azt rakjátok tele virágokkal... Különben meg fogadjátok el a többség által megszavazott tervet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!