Megújul a főváros egyik leglerobbantabb vasútállomása

2020. január 24. 17:47

Az állomásépület mellett a gyalogos felüljáró és a peronok is megújulhatnak Kőbánya-Kispesten.

2020. január 24. 17:47

2020-ban megkezdődik a tervezési folyamat, aminek a végeredményeként megújulhat Kőbánya-Kispest állomás – írja a MÁV a Facebookon. Az állomáson évente 3,1 millió utas fordul meg. 

A felújítás első ütemében térrendezés történik majd, épül egy gyalogos felüljáró, és megújulnak a főépület utasforgalmi terei is. A második ütemben készülhet el a peronok magasítása, a perontetők és a meglévő gyalogos felüljáró felújítása is.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2020. január 25. 08:32
Így legyen! Most már csak nekünk kéne megérni forgalomképes állapotban a helyzet jobbra fordulását, igyekszünk, persze. Egyelőre nagy örömmel töltene el az Újpesttől a pályát kísérő szeméthalmok eltakarítása, a lerakók drákói szigorral történő büntetéséről szóló híradás. Tulajdonképpen az, h. ezt lehet, h. mindig újratermelődik, nagyon szomorú látlelet az ország mentális, morális állapotáról. Talán ezért is jutunk nehezen ötről hatra. Mindegy.
szajnyalogatoviktor
2020. január 24. 20:21
mindekozben a tatai felujitas botranyos lett :DDD https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/01/24/mesteri_buheralepcso_a_tatai_mav-allomason/
pollip
2020. január 24. 20:13
De jó lesz, nem fog beázni.
AKissLaci
2020. január 24. 19:50
Mint majd 50 éve tősgyökeres pestlőrinci, nyilván "keveset" használom az állomást. Ez úton is jelenthetem t. fórumozó társaimnak, hogy még nem "zöld és szabad" (vagyis működik. Még.). Ha FeriGeri ügynökei megjelennének tanulmányozni a külvárosi közlekedés helyzetét, őket gyorsan el tudjuk helyezni a sínek közé - a szolnoki expressz (a 100-as, hülye libsik!) gyorsan megoldja a lokálisan felmerülő problémákat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!