Pihenőhelyen felejtette feleségét egy román férfi

2018. február 21. 15:14

Több száz kilométert vezetett úgy, hogy nem tűnt fel neki a nő hiánya.

2018. február 21. 15:14

Az M5-ös autópálya Szegedhez közeli pihenőhelyénél felejtette feleségét egy román autós szerdán, és abban a tudatban vezetett több száz kilométert, hogy párja a kocsiban van – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a családjával Olaszországba tartó férfi a pihenőhelyen nem látta, hogy felesége elment a mosdóba, azt hitte, a hátsó ülésen alszik, ezért elindult a gépkocsival.

A nőnél sem telefon, sem készpénz, sem okmány nem maradt, autóstoppal indult családja után. Balatonkeresztúrig jutott, ahol egy benzinkútról rendőri segítséget kért, a tévedésre ráébredő férje pedig időközben a román nagykövetséggel vette fel a kapcsolatot.

A család tagjai a követség és a rendőrség közreműködésével a fonyódi autópálya-rendőrségen találkoztak, majd folytatták útjukat.

(MTI)

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2018. február 22. 09:23
"miet nem huzta ki a feleseget a vizbol, nem hallotta hogy kialtozik? hallottam, hallottam, de nem tudtam hogy baj van... orditott mint mindig.."
alex44
2018. február 22. 09:00
Lehet hogy amúgy is csendes típus volt az asszonyka, aztán fel sem tűnt a férjnek hogy ott hagyta .
Marianer
2018. február 21. 21:14
A fordítottja is megtörtént: a mobiltelefon előtti időkben egy házaspár kocsija leállt az Alföldön. A férj a feleséget a volán mögé ültetve kiszállt, hogy betolja, ami sikerült is. A feleség hazavezetett, majd a házuk előtt kérte a férjét, hogy nyissa ki a kertkaput. Akkor vette csak észre, hogy miután beindult az autó és ő derekasan gázt adott, a férjét ott hagyta a nagy alföldi semmiben, éjszaka.
aleb19
2018. február 21. 20:10
idealis feleseg ...en is ilyen csendest keresek aki orakig meg sem szolal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!