Tarlós: Ne a politikusokkal, a szakemberekkel tessék a gátról vitatkozni

2017. október 24. 22:36

Tarlós István szerint még egy évig lehet vitatkozni a tervezett római-parti gátról. A főpolgármester az ATV kedd esti műsorában arra hívta fel a figyelmet, hogy nem a politikusokkal, hanem a szakemberekkel folytassanak disputát az ellenzők.

2017. október 24. 22:36

Az Aranyhegyi-patak és a Barát-patak árvízvédelmi fejlesztése, amelyet külön projektként javasol kezelni a fővárosi vezetés a római-parti védműtől, egy évig eltart, és addig lehet vitatkozni a szakemberekkel a Dunával párhuzamos védmű nyomvonaláról, ahogy azt a Tarlós István főpolgármester mondta el kedden az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Tarlós István közölte: a Fővárosi Közgyűlés szerdán szavaz az előbbi javaslatáról, és azt nagy valószínűséggel nem utasítja majd el a testület.

A két patak árvízvédelmét megvalósítják, ami meg a parttal párhuzamos szakaszt illeti, azt javasolja, hogy szabadítsák fel a vitát, ahogy a főpolgármester mondta, hozzátéve: a part menti nyomvonalat ellenzők ne velük folytassanak politikai vitát, hanem a szakemberekkel vitatkozzanak arról, hogy a Nánási út-Királyok útja nyomvonalon vagy a hullámtérben épüljön meg a védmű.

„Ha a vita vége az lesz, hogy a Nánási úton kell megépíteni a védművet, akkor majd el fog gondolkodni” – jelentette ki Tarlós István, megjegyezve azt, van elképzelése, hogy a szakma mit fog mondai erre.

A főpolgármester szerint sokan fognak bosszankodni, mert nem mondhatják ezentúl, hogy a projekt nem indult el, és azt sem, hogy nem vitatkozhatnak.

(MTI)

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2017. október 25. 09:16
Pista, Pista, leszartad a kalapács nyelét. Mi van, nyugdíjra gyűjtesz? Mert ebben a gátas ügyben nagyon kilóg a lóláb.
pesti051
2017. október 25. 08:25
Azért érdekes hozzáállásuk van azoknak, akik sokáig döntési helyzetben voltak (bal-liberális oldal), akkor érdekes módon soha semmire nem tellett a büdzséből, mióta kicsöppentek a hatalomból, azóta teleszájjal köpködnek mindent, amit Tarlós főpolgármestersége idején készült. Emlékezzünk csak, nekik nem volt jó a Vár-bazár felújítása, a Kossuth tér, a Zeneakadémia, a Széll Kálmán tér, és még sok minden, általában mindenre fintorognak. Tessék mondani, ők mit csináltak ? Ja, hogy amikor ők vannak hatalomban, érdekes módon mindig válság van, nem tehetnek semmit. Ilyenkor legalább maradnának csöndben.
Mindjárt
2017. október 25. 06:38
Tarlós az egyetlen tisztességes ember a fidesz vezetők közt. Nem tudom, hogy bírja ki a sok mocskos fideszes kommunista bűzét. Erős idegrendszere lehet.
Akitlosz
2017. október 24. 23:17
"Tarlós: Ne a politikusokkal, a szakemberekkel tessék a gátról vitatkozni" A szakember dolga, hogy teljesítse a megrendelő óhaját legjobb szakmai tudása szerint. Az dirigál, aki fizet, nem pedig a szakember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!