Tarlós: Demszkynek súlyos mentális gondjai vannak

2017. október 20. 08:02

Nem Demszky Gábor jogi felelősségét kéri számon Tarlós István, ő inkább mentális problémára gyanakszik – derült ki abból az interjúból, amit a főpolgármester a Magyar Időknek adott. Tarlós arról is beszélt, mit tart az elmúlt évek legnagyobb sikerének.

2017. október 20. 08:02

„Vannak, akik Demszky jogi felelősségre vonását reklamálják. Én inkább súlyos mentális problémára gyanakszom” mondta Tarlós István a Magyar Időknek adott pénteki interjújában. A főpolgármester szerint mindenki eltűnődik ezen, ha Demszky Gábor olyanokat állít, hogy „négyezer projektet produkált, hogy a közvetlenül választott polgármestereket a miniszterelnök leválthatja, hogy a 4-es metróról szóló OLAF-jelentés nulla, mintha az unió ellenőrző szervét Orbán Viktor kézivezérelné.” Tarlós szerint elődje talán negyven komolyan vehető projektet sem csinált a húsz év alatt.

A főpolgármester beszélt az elmúlt évek legnagyobb sikereiről is. Ezek között a leamortizált járműállomány cseréjét, a 4-es metrót, a 3-as metrót és a fonódó villamost emelte ki, de hangsúlyozta azt is, hogy „ellenfeleink hiába kiabálnak mindenféle oligarchákról meg korrupcióról, ha visszatekintünk, 2010 óta nem volt a fővárosban ilyen ügyből származó politikai botrány”.

Az ellenzéki pártok római-parti akciójáról is beszélt Tarlós. Úgy véli, az a politikáról, nem pedig a védműről szól. „A referendum, amelynek kapcsán hétfőn aláírásgyűjtésbe kezdtek, már nem a Római-partról szólt, hanem a politikáról. Ebben a népszavazásban a védmű pillanatok alatt eltűnt volna, és maradt volna a politikai propaganda. A gátat viszont meg kell építenünk” – szögezte le.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gerebenes Ramon
2017. október 21. 22:47
Az egyik szdsz-es azt mondta a másikról, hogy középszerű, a másik az egyikről, hogy bolond. Az igazat mondták.
zolizolizoltan
2017. október 20. 11:00
Nem vagyok biztos benne, hogy Demszkynek mentális problémái vannak. Demszky nagy Osztap Bender, lehetséges, hogy színészi teljesítményt nyújt a börtön elkerülésére.
még fokozza
2017. október 20. 10:37
Együtt voltak szabaddemokraták.
Kvasztics Fedor
2017. október 20. 09:56
Rendet tenni tovább tart, mind rombolni. Számonkérni pedig könnyebb, mint cselekedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!