Az időjárás miatt visszavonulnak a rendőrök az utakról

2017. április 19. 09:55

Felfüggeszti a rendőrség a 24 órás sebességellenőrzési akciót az időjárás miatt.

2017. április 19. 09:55

Az időjárási körülményekre tekintettel a rendőrség felfüggesztette a szerda reggel kezdődött 24 órás sebességellenőrzési akciót - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szerda délelőtt az MTI-t.

Eredetileg szerda reggel 6 órától csütörtök reggel 6 óráig tartott volna az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) kezdeményezésére meghirdetett összeurópai ellenőrzés a magyar közutakon. A 6 órakor kezdődött sebességellenőrzést – a Speedmarathont – viszont az időjárás miatt a rendőrség felfüggesztette. Arra kérik a közlekedőket, hogy az út- és időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, különösen azok vezessenek óvatosan, akik már nyári gumival közlekednek.

Az akciót egy későbbi időpontban tartják meg, amelyről előzetesen tájékoztatják az állampolgárokat – olvasható a közleményben.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békepap
2017. április 19. 14:07
tél r. tábornok úr adta ki az utasítást
morc
2017. április 19. 12:23
a fakabát nem jó hőszigetelő
liberálzöld.
2017. április 19. 11:19
Szegény rendőrbácsi fázik! Majd megbírságol, ha jó lesz az idő!
kizökkentidő
2017. április 19. 10:51
Ilyen idöben pont hogy fokozottabban kellene ellenörizni a gyorshajtókat mert nagyobb a balesetveszély. Föleg azért nbem értem mert az autó belsejéböl is lehet mérni ki sem kell szállni hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!